Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Stamenović nameštaj iz Svilajnca radi nameštaj po Vašoj meri i želji
 
 

Stamenović nameštaj iz Svilajnca radi nameštaj po Vašoj meri i želji

Znamo da je kvalitetan nameštaj je potreban svima. Omiljene delove svoje svakodnevice možete pronaći na različitim mestima, ali ne i one sa dušom, sa posebnim pečatom koji je samo Vaš. Kompanija “Stamenović nameštaj ” iz Svilajnca sa dugogodišnjom tradicijom upravo proizvodi takav nameštaj. Iza kompanije su decenije iskustva i brojni zadovoljni kupci.

 

Kompanija “Stamenović nameštaj” se bavi proizvodnjom raznovrsnog asortimana nameštaja po meri za stambene, poslovne i ugostiteljske objekte.

Dnevna ili spavaća soba, kuhinja, poslovni prostor, i kupatila mogu zasijati novim sjajem uz pažljivo osmišljene i izrađene komade nameštaja. Ukoliko želite baš takav, kvalitetan, a po dizajnu i praktičnosti jedinstven nameštaj, onda je “Stamenović nameštaj” odličan izbor. Nameštaj koji izrađuju odlikuje originalan, moderan dizajn i visoki kvalitet izrade uz pristupačne cene. Tim čine kvalifikovani, dobro obučeni i stručni radnici koji prate potrebe najzahtevnijih kupaca i izlaze u susret njihovim željama. Na raspolaganju su da Vam pomognu u odabiru stila, materijala i boja i da Vam ponude jedinstvene ideje za opremanje prostora. Dugogodišnjim radom i iskustvom kompanija “Stamenović nameštaj” stvorila je prepoznatljiv brend na našem tržištu, a ono po čemu se izdavaja, uz ostalo, je i striktno poštovanje datih rokova za izradu nameštaja.

Za one koji nemaju ideju tu su da osmisle i urade celi projekat. S druge strane, ako imate projekat, viziju šta želite, nude kvalitetnu izradu, uz obavezno poštovanje rokova. Cilj kompanije je konstantno širenje obima i asortimana proizvodnje i usklađivanje sa novim svetskim trendovima i standardima kvaliteta i kako kažu i u budućnosti će se truditi da zadovolje potrebe svakog kupca kao nalaze najpraktičnija rešenja za savremene uslove života.

Ono što kompaniju svakako izdvaja od konkurenije jeste uz cenu izrade svakog nameštaja radi se besplatno celokupni projekt u modernim programima. Vaše je samo da uz stručan savet odaberete material za izradu, uz definisan crtež i uzete dimenije samo se prepustite uigranom timu, ističu u kompaniji “Stamenović nameštaj”.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na novom sajtu kompanije koji će uskoro biti završen stamenovic.rs ili telefonom na 035/311-445; 328-222, mailom na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

This content has been locked. You can no longer post any comment.