Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac eKnjiga predstavljena u Kancelariji za mlade
 
 

eKnjiga predstavljena u Kancelariji za mlade

KRAGUJEVAC - Promocija knjige Inovacije u biznisu autora Stefana Svičevića održana je danas u Kragujevcu u Kancelariji za mlade. Nakon uspešne promocije u Beogradu, elektronsko izdanje (pdf) knjige na srpskom jeziku predstavljeno je i Kragujevčanima. Ovo je prvo elektronsko izdanje knjige, koja se već može naručiti preko interneta na sajtu mconcept.biz.

Prisutnima se obratio mladi autor i izlaganjem u kratkim crtama predstavio knjigu. Knjiga je namenjena svima, naročito preduzetnicima i menadžerima. Siguran sam da će je pročitati i studenti, jer je veoma korisna i podstiče stvaranje ideja - rekao je Svičević nakon završetka svog izlaganja.

Pored autora knjige, prisutni su imali priliku i da čuju prve utiske osoba koje su knjigu već pročitale. Miloš Rakić, nekadašnji prvotimac fudbalskog kluba Radnički i diplomirani menadžer po struci, pohvalio je knjigu i rekao da je pročitao u jednom Scrolling - u. Zanimljivo je čitati stručnu knjigu na laptop-u, tokom studija nisam imao prilike ovakvu knjigu da čitam - rekao je Rakić.

Promocija je zatvorena završnim obraćanjem PR menadžera portala KragujevacOnline.rs, Martine Svičević (Marti). Martina je pozdravila prisutne ispred tima portala i najavila dalju online promociju i naručivanje e-Knjige: Inovacije u biznisu. e-Knjiga je sama po sebi inovativna i što je veoma važno čuva životnu sredinu - rekla je Martina.

Knjiga je dostupna na internetu po ceni od 99 din i šalje se na e-mail u pdf formatu. Svi prihodi od prodaje e-Knjige idu u fond za finansiranje neprofitnih projekata Marketing Concept group-a. Promociju i distribuciju knjige omogućio je MCG uz podršku svojih saradnika: KZM, agencije Kragujturist i F.C. Titan.


This content has been locked. You can no longer post any comment.