Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Mijema Dent stomatološka ordinacija na IV regionalnom sajmu Zdravlja
 
 

Mijema Dent stomatološka ordinacija na IV regionalnom sajmu Zdravlja

Ekipa portala KG Online posetila je stomatološku ordinaciju Mijema Dent u Kragujevcu na adresi Ilindenska 7/1. Tamo smo imali prilike da se upoznamo sa tretmanima zatim i uslugama koje pruža stručni tim ordinacije Mijema Dent, od estetike do protetike zuba.

 

 

Mijema Dent biće na IV regionalnom sajmu zdravlja od 4. do 5. oktobra na Šumadija sajmu u Kragujevcu. Mijema Dent će poslati svoj stručni tim na sajam kako bi posetioce iz cele Srbije uputili na svoj način rada i primenu modernih metoda. Zaposleni u Mijema Dentu se stalno usavršavaju i povezuju sa kolegama iz inostranstva. Svim posetiomcima sajma iz cele Srbije Mijema Dent poklanja vaučere sa 5 do 10 odsto popusta u zavisnosti od odabrane usluge u ordinaciji. Svi zainteresovani za vaučere treba da ostave svoje podake stručnom timu na info pultu Mijema Denta.

“Sajam zdravlja je manifestacija preventivno-promotivnog, prodajnog i edukativnog karaktera i predstavlja najveće dešavanje ovog tipa u Centralnoj Srbiji. Izlagači su zvanične i privatne zdravstvene ustanove sa ovog područija, farmaceutske kuće, kompanije koje proizvode wellness i spa proizvode, udruženja bolesnih. Sajam je tokom dva dana prošle godine posetilo oko 20.000 ljudi, a posetioci su dobili besplatne preglede u vrednosti od 500.000 dinara”.

Radno vreme sajma je od 10 do 18:30 časova, a za sve posetioce obezbeđeni su besplatni ulaz i parking. Novinarska ekipa KG Online je bila odušeljna profesionalnošću i gostopristvom porodice Đorđević koja ima već drugu generaciju stomatologa u porodici i uspešno vode dugi niz godina stomatološku ordinaciju Mijema Dent, a novim poslovnim planom uložiće dodatne napore u unapređenje ljudskih resursa kao i modernizaciju samih usluga.

Više infomracija o samoj ordinaciji Mijema Dent moćićete da vidite uskoro na njihovom novom sajtu www.mijemadent.com ili preko drštvenih mreža facebook i instagram.

This content has been locked. You can no longer post any comment.