Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Na otvaranju bazeni puni dece
 
 

Na otvaranju bazeni puni dece

otvoreni bazeniKupališna sezona na otvorenim bazenima juče je počela. Cena ulaznice je 150 dinara, a radno vreme je od 10.30 do 19 sati. U bazenima među prvima zaplivali su kragujevački osnovci. Samo par sati nakon otvaranja kupališne sezone, bazeni su bili puni dece. Kako kažu s nestrpljenjem su očekivali dan otvaranja. Većina onih koji su danas rashlađenje zatražili ovde, planira da leto provede upravo kupajući se u jednom od četiri bazena koliko je i ovoga leta na raspolaganju kupačima.

Prvi dan protekao je kako se i očekivalo, u veseloj atmosferi. U Sportskom centru ''Park'' očekuju da će sezona proteći u najboljem redu.

Na svojim pozicijama, od prvog dana su i spasioci koji će tokom leta voditi računa o bezbednosti plivača.

Mladi Kragujevčani veselo su dočekali otvaranje kupališne sezone. To su i pokazali dolaskom u velikom broju već u prvim satima nakon otvaranja kapija bazena.

Oni koji ipak više uživaju u čarima plivanja u zatvorenom bazenu, moćiće to da čine i tokom leta jer će i ovaj bazen biti na raspolaganju plivačima, ali sa izmenjenim terminima za posetioce.

Za jutarnje kupanje, od 8 do 10 sati, cena je stotinu dinara, od 10 do 19 sati 250 dinara. Za noćno kupanje, posle dvadeset sati, potrebno je izdvojiti tri stotine dinara.

Izvor: RTK

This content has been locked. You can no longer post any comment.