Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih Radionice za mlade novinare
 
 

Radionice za mlade novinare

Tokom šest radionica iskusni novinari elektronskih i štampanih medija polaznicima će predstaviti najvažnije pojmove, način rada, tehniku i opremu koja se koristi u medijima.

 

Danas u Kancelariji za mlade počela je obuka "ŠKOLE NOVINARSTVA ". Obuku vode profesionalni novinari/žurnalisti portala " KRAGUJEVAC ONLINE ", koji će na najbolji mogući način uvesti mlade/zainteresovane polaznike u svet online novinarstva. Obuka će trajati do kraja godine. Svi zainteresovani se mogu prijaviti u KANCELARIJI ZA MLADE ili putem e-maila Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Pored predavanja planiran je i praktičan rad sa mentorima, kao i izrada tekstova, televizijskih ili radijskih priloga. Obuka za novinare sprovodi se u okviru projekta „Mladi novinari za odgovornu profesiju“, koji realizuje udruženje Šumadijski centar za građanski aktivizam „Res publica“, uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Prijave slati na e-mail adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli najkasnije do 07.10.2016. godine.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/1663660327279640/