Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Invalid pao sa stepeništa na glavu
 
 

Invalid pao sa stepeništa na glavu

 

invalid-pao-fotoBEOGRAD - Aleksandar Pavlović (80), invalid bez noge, teško je povređen kada je juče oko jedanaest sati pao na glavu sa stepeništa prvog sprata kuće u Ulici Lepe Stamenković u beogradskom naselju Višnjica.Aleksandar, koji živi sa suprugom i hoda pomoću štaka, izašao je iz stana da pogleda šta su uradili majstori u potkrovlju kuće.

U jednom trenutku primakao se gelenderu i oslonio se na njega kako bi bolje video jednog od majstora, ali ga je težina povukla napred i on je sa tri metra visine pao na glavu.

 

Sedela sam u kući kada sam začula strahovit udarac. Mislila sam da su pale merdevine koje su majstori postavili. Kada sam otvorila vrata, Aleksandar je ležao u lokvi krvi. Kroz glavu mi je prošlo da je stradao pošto se nije pomerao. Kasnije kada su stigli lekari, videla sam da se kašlje i laknulo mi je - priča komšinica porodice Pavlović, i dodaje da je Pavlović uvek bio znatiželjan i da je često padao sa stepenica ili u dvorištu.

Iako su mu lekari zabranili da se kreće, on je uvek voleo da izađe u dvorište i vidi koga ima. Ako neko nešto radi, voleo je da ga posmatra i da se interesuje, a i priznao mi je da ne može da sedi u stanu jer se oseća bespomoćnim i beskorisnim - kaže jedan od komšija.

Teško povređeni Pavlović prevezen je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, gde je potom operisan.

Ima teške povrede glave i kičme, a po prijemu je imao i obilno krvarenje iz usta. Njegovo stanje je stabilno - kažu u Hitnoj pomoći.

Ovaj tekst je preuzet sa sajta blic

This content has been locked. You can no longer post any comment.