Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Uhapšen u Brazilu, a slavio Đurđevdan u Kaću
 
 

Uhapšen u Brazilu, a slavio Đurđevdan u Kaću

uhapsenubraziluslavioukacugreskaVest o "svom" hapšenju u akciji "Niva" u Brazilu i svoju fotografiju na televiziji, Milan Karanović je video, dok je sa porodicom i prijateljima proslavljao Đurđevdan u Kaću.  Ljudi moji, šta me je snašlo? Nikada u životu nisam napustio evropski kontinent, niti sam bio u Južnoj Americi i Brazilu.

Nije mi jasno kako je policija mogla da objavi moju fotografiju i označi me kao pripadnika međunarodne kriminalne grupe. Nemam nikakve veze sa drogom, bavim se odgajanjem nemačkih ovčara.

Ovako započinje razgovor za "Novosti" Milan Karanović (39) iz Kaća, zabrinut i ozlojeđen, neprestano tražeći odgovor, kako je moglo doći do takve greške.

Vest o "svom" hapšenju u Brazilu i svoju fotografiju na televiziji, Karanović je video, dok je sa porodicom, rodbinom i prijateljima proslavljao slavu - Đurđevdan.

"Gledao sam fotografije na ekranu i nisam mogao da verujem svojim očima. Mislio sam da je neka greška, jer me prethodno zvao i jedan prijatelj, inače veliki šaljivdžija i rekao da je na televiziji objavljena moja slika", kaže Karanović.

Karanović od tada pokušava da odgonetne kako je došlo do tako, po njega strašne greške. Komšije i poznanici zovu, pitaju na ulici, a on zabrinut, nemoćno sleže ramenima.

"Šta da im kažem? Kad izađem na ulicu meštani me ljubopitljivo zagledaju, ni njima ništa nije jasno. Znaju me od malena, tu sam odrastao i živim sa porodicom", rezignirano će Karanović. 

Ljude sa kojima je navodno uhapšen, Karanović, kako tvrdi nikada u životu nije video. Za njega je i dalje velika enigma na osnovu čega je policija objavila njegovu fotografiju i podatke.

"Imam dva pasoša, stari koji je istekao i novi, i nikada mi taj dokument nije bio ukraden, pa da pomislim da je neko mogao da falsifikuje moje podatke", objašnjava Karanović i pokazuje da je poslednji put u inostranstvo putovao novembra prošle godine u Hrvatsku, a dva meseca pre toga u Nemačku u Nirnberg na izložbu pasa.

Posle svega, Karanović nije zvao MUP i tražio objašnjenje, ali je odmah angažovao advokata. 

Štanjo Kalman, njegov pravni zastupnik najavljuje da će tužiti Ministarstvo unutrašnjih poslova, jer je Karanoviću i njegovoj porodici pričinjena ogromna šteta, pišu "Novosti".

Izvor: Mondo

This content has been locked. You can no longer post any comment.