Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Bioskopski repertoar „Kids Fest“ - Tradicionalni dečiji filmski festival
 
 

„Kids Fest“ - Tradicionalni dečiji filmski festival

Ovog vikenda na repertoaru biće prikazano devet najnovijih filmskih ostvarenja, kao i reprize neverovatnih bioskopkih animacija u okviru dečijeg filmskog festivala „Kids Fest“. „Kids Fest“ - Tradicionalni dečiji filmski festival održaće se 16. godinu za redom, pod sloganom ,,Filmski svet mašte“ u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu.

 

Najpoznatiji domaći dečiji filmski festival, uz koga su stasale mnoge generacije, ove godine donosi nam devet najnovijih filmskih ostvarenja, kao i reprize neverovatnih bioskopkih animacija. U duhu slogana, novi filmovi koji će se naći na programu festivala su: ,,Stela", ,,Jakari i veličanstveno pero", ,,Fantastični povratak u OZ", ,,Simonov dar" , ,,Moja porodica i vuk", ,,Gogo: Baka đak prvak", ,,Romin frizerski salon", ,,Bezrepi Pele" i ,,Pat i Mat 4: Majstorske avanture".

Sinhronizovane animacije koje su tokom pandemije i ograničenih kapaciteta prisutnosti publike postigle zavidnu bioskopsku gledanost, filmovi ,,Superjunak SamSam" ,,Kućni patuljci: Operacija kolačići", i ,,Napred“ reprizno će biti prikazani tokom 16. KIDS FEST-a. Cena ulaznice za filmove sa KIDS FEST-a je 250 dinara.

Cineplexx Kragujevac Plaza bioskop je mesto opuštanja gde je veoma lako i moguće održavati fizičku distancu i pridržavati se svih propisanih mera, tako da je pravi izbor za bezbednu zabavu. Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuje uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

This content has been locked. You can no longer post any comment.