Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Sajamske manifestacije Sajam nameštaja od 9. do 17. aprila
 
 

Sajam nameštaja od 9. do 17. aprila

Na Šumadija sajmu, u periodu od 09. do 17. aprila, održaće se najveći Prodajni sajam nameštaja u regionu.
sajam namestaja.jpg - 32.68 Kb

Radno vreme sajma je od 10-20h. Ulaz i parkig su besplatni.

12.aprila, u saradnji sa PU „Dr Sima Milošević“ i kompanijom „Drvoprof plus“, Udruženje građana „Mali kuvar“ na Sajmu nameštaja organizuje nesvakidašnji događaj u okviru koga deca pretškolskog uzrasta prikazuju kako se snalaze u modernim kuhinjama opremljenim najsavremenijim aparatima.

mali kuvari.jpg - 136.38 Kb

Događaj je deo edukativnog projekta za promociju zdravih stilova života i osamostaljivanja dece. Kroz ove aktivnosti deca stiču naviku da od malena konzumiraju zdrave namirnice i otkrivaju nove ukuse, a da im pripremanje hrane postane blisko. Dugoročan plan je stvaranje dobrih navika i odnosa prema zdravim i aktivnim stilovima života. Na sajmu će deca na licu mesta pripremati hranu po jelovniku i u pauzama će plesati uz kompoziciju Malih kuvara. Posetioci će moći de degustiraju hranu kao i da se bliže upoznaju sa detaljima zahvaljujući profesionalnom delu tima.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži