Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili Da li je ovo novi Fiat iz Kragujevca?
 
 

Da li je ovo novi Fiat iz Kragujevca?

Već je bilo reči o tome da Fiat Grupa planira da uloži 9 milijardi evra u nove modele, kao i to da će se u budućnosti pre svega fokusirati na širenje porodice modela 500 i Panda.

 

Takođe, Punto će biti izbačen iz ponude, a njega će zameniti model Fiat 500 sa 5 vrata koji bi po nekim ranijim informacijama trebalo da se proizvodi u Poljskoj. U međuvremenu se pojavio i ovaj render iz britanskog magazina Auto Express koji pokazuje njegov mogući izgled.

Kako stvari sada stoje, Fiat 500 sa 5 vrata će se na tržištu pojaviti tokom 2015. godine, ali ovde se neće raditi o tek produženom standardnom Fiatu 500 sa parom vrata više, već će ovaj automobi biti napravljen na modifikovanoj Punto platformi.

Od motora se za sada pominju četvorocilindrični benzinci i dizelaši, kao i 0.9L TwinAir dvocilindrični benzinac.

Podsećanja radi, novi Fiat 500 se prvo pojavio kao hatchback sa 3 vrata početkom 2007. godine, zatim je stigao i 500C Cabrio pa njihove Abarth verzije, da bi prošle godine ponudu modela sa oznakom 500 dopunio i kragujevački 500L. Ove godine je paleta proširena i verzijama 500L Trekking i 500L Living (ovaj potonji i u verziji sa sedam sedišta), dok će sledeće godine stići i crossover 500X.

 

izvor:Autoblog.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži