Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili Novi portal za polovne automobile ''Auto Internet Oglasi''
 
 

Novi portal za polovne automobile ''Auto Internet Oglasi''

Portal Auto Oglasi (AO) sa inovativnim uslugama oglašavanja za posetioce i registrovane korisnike je novi portal koji već sada ima pohvale za rad.

''Odličan način da se oni koji kupuju i prodaju vozila i auto delove okupe na mreži'' rekao je Stefan Svičević izvršni menadžer Marketing Koncept grupe.

Jednostavan i funkcionalan portal gde lako možete oglasiti ne samo polovni automobil nego i druga vozila. Izgleda da je sve već viđeno na postojećim auto portalima, ali ovakav sistem oglašavanja i pametne pretrage ima mali broj portala u Srbiji.

Vlasnik Auto Internet Oglasa, Dejan Cvetković, je rekao da će sa ovim projektom pomeriti granice oglašavanja polovnih automobila, auto delova i da usluge marketinga koje portal ima u ponudi su više nego dovoljne za pravna lica različitih oblika.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži