Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ženski kutak Modni trendovi: Najpopularnije boje za jesen 2013.
 
 

Modni trendovi: Najpopularnije boje za jesen 2013.


Svake godine kompanija “Pantone” koja je već skoro pola veka neprikosnoveni autoritet kada su boje u pitanju i ove sezone pomaže dizajnerima u plasiranju najpolularnijih tonova za jesen 2013 godine.

Od samog početka kompanija služi kao inspiracija mnogim dizajnerima svojim proizvodima, uslugama i inovativnim tehnologijama u cilju omogućavanja potpunog doživljaja novih tonova, ali i u njihovom izražavanju kreativnosti.

"Kao što se lišće menja u jesen, tako će kupci moći da uživaju u raznovrsnim mogućnostima koje donose najnovije modne kreacije. Paleta za jesen 2013. omogućava raznovrsnost i eksperimentiranje bojama." Rekla je Leatrice Eiseman, izvršni director “Pantone Color Institut”.

Svaka sezona donosi novu paletu, ali smaragdno zelena boja koja je obeležila celu 2013. godinu i dalje će nastaviti da svetluca donoseći luksuz i eleganciju dok će žućkasto-zelenkasta "Linden Green" nijansa doneti lakoću i svetlinu dubljim jesenjim tonovima. Ukoliko pokušate da ove dve boje kombinujete sa "Mykonos Blue" nijansom svakako ćete biti u trendu.

Egzotična tamno ljubičasta "Acai" nijansa će ove jeseni doprineti tanajstvenom izgledu , a moćićete je jednostavno I lako kombinovati sa drugim bojama vaše jesenje garderobe. Još jedna nova boja koja će biti u trendu ove jeseni je"Samba" crvena sa kojom ćete izgledati glamurozno. "Koi", lepa narandžasta nijansa s blistavim i svetlucavim nijansama će svakako poslužiti da budete primećeni. Sledeća na listi hit boja je nijansa po imenu "Deep Lichen Green" koja vuče na maslinasto zelenu a tu su još "Turbulence" tamno siva i "Carafe" smeđa.

izvor: B92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');