Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ženski kutak Zbog ove dve greške nemate sreće u ljubav
 
 

Zbog ove dve greške nemate sreće u ljubav

Mislite da radite sve što je u vašoj moći, ali vam ljubavna sreća uvek izmiče? Velika je verovatnoća da pravite ove dve greške

Čini vam se da dajete sve od sebe da biste pronašli ljubav? Ponekad nismo ni svesni da u potrazi za ljubavi pravimo greške zbog kojih nas ta ista ljubav izbegava u širokom luku. Ovo su dve greške zbog kojih ćete teško pronaći svoju srodnu dušu, a ako ne prestanete da ih pravite, teško je da ćete ikada biti srećni.

Tražite loše momke

Znamo da ima nešto neverovatno privlačno u momcima koji nisu preterano zainteresovani, ali trčanje za takvima je recept za tugu. Zadovoljstvo koje osetite nakon što uhvatite takvog momka traje relativno kratko, a brzo umesto njega dolazi nemir, jer loš momak ostaje loš momak. Upravo je ova sklonost prema lošim muškarcima simptom i uzrok drugog, mnogo važnijeg problema.

Nemate dovoljno samopouzdanja

Devojke koje traže loše momke podsvesno veruju da jednostavno ne zaslužuju bolje, pa se ni ne trude da dobiju bolje. Ako nemate dovoljno samopouzdanja, prihvatićete pravila igre koja vam se možda ne sviđaju, a sve kako bi makar na kratko vreme dobili nečiju ljubav.

Problem je u tome što takvim ponašanjem šaljete poruku da ne tražite i ne zaslužujete poštovanje, a ako ne moraju da vas cene, nećete ni pronaći muškarca koji je spreman to da vam pruži.

Izvor: Telegraf.rs

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');