Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Čitaoci reporteri Nameštaj Stamenković – Porodična kompanija sa tradicijom i opravdanim kvalitetom izrade – projektovanja nameštaja
 
 

Nameštaj Stamenković – Porodična kompanija sa tradicijom i opravdanim kvalitetom izrade – projektovanja nameštaja

Kompanija “Nameštaj Stamenković” se godinama bavi proizvodnjom nameštaja od pločastih materijala, kao i prodajom ugradne tehnike. Prestižni kvalitet, cena i poštovanje rokova dovode ih u sam vrh ove grane industrije. Naši novinari bili su u poseti kompaniji “STAMENKOVIĆ” gde su mogli da se upoznaju sa proizvodnim procesima kompanije, kao i da vide gotove proizvode u salonu kompanije.

 

U salonu nameštaja “ STAMENKOVIĆ ”, u ulici Stojana Protića 84., nalazi se veliki asortiman nameštaja: kuhinje izrađene od medijapana i kuhinje od univera, tv setovi, gardaroberi, radni stolovi… Uz sve to postoji mogućnost izbora boja i dezena, kao i izrada kuhinja i drugog namestaja po meri kupca. Kako ističu u kompaniji “Nameštaj Stamenković” potrebno je samo da dođete kod njih, a oni će vam pomoći u odabiru kuhinja, tv setova, garderobera i ostalog nameštaja. Uradiće Vam idejno rešenje za moderan dizajn vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Način poslovanja, kao i odnos među zaposlenima, ostavio je jako prijatan utisak na našu novinarsku ekipu koja je bila više nego srdačno dočekana, kao i upoznata sa svim poslovnim procesima.

Posetite reprezetativan salon nameštaja, i lično se uverite u sve mogućnosti izrade nameštaja, tamo će Vas sačekati uvek profesionalan i ljubazan tim kompanije “ STAMENKOVIĆ ”. Velika je lista pojedinaca i kompanija koja je ukazala poverenje kompaniji “STAMENKOVIĆ”. Prepustite se iskusnom timu kompanije, koja će Vam uraditi 3d projekat, uzeti mere na terenu, zatim urediti Vaš stan, kuću ili poslovni prostor. Dugoročna saradnja sa kompanijama kao što su Krono Span, Eurokant, Spin Company stvaraju prostor za kvalitetan proizvod i zagarantovanu mogućnost poštovanja rokova isporuke i montaže. Mnogobrojni saradnici, zadovoljni kupci širom Srbije su rado viđeni u njihovim salonima nameštaja. Nameštaj Stamenković vam može ponuditi izradu: Kuhinja po meri, TV setova, Garderobera, Američkih plakara, i ostalog nameštaja po želji i meri.

Više informacija možete dobite na novom i modernom sajtu kompanije NS: www.namestajstamenkovic.com

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži