Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Zasedala lokalna Popisna komisija
 
 

Zasedala lokalna Popisna komisija

lep_rukopisPrva sednica Popisne komisije za područje Kragujevca održana je danas. Saopšteno je da je obezbeđen prostor za njen rad na poslovima u vezi sa predstojećim popisom stanovništva.

Komisiju čini sedam članova iz redova zaposlenih u gradskim upravama, odnosno oni koji već rade na poslovima u vezi sa popisom.

Njome predsedava Zlatko Milić. sekretar Gradskog veća, a pored njega tu su i direktor RZS u Kragujevcu, Ljiljana Vuković i direktor kragujevačke Službe za katastar nepokretnosti, Zoran Jovanović.

Njihova obaveza je da pripreme, organizuju i sprovedu popis stanovništva, domaćinstava i stanova, u periodu od 1. do 15 oktobra 2011. godine.

Prostorija za rad Komisije nalazi se u  ulici Miloja Pavlovića (Zanatsko dvorište), a sa radom će se početi 1. avgusta. Tada počinje i prijava za popisivače, koji su u obavezi da se jave lično na navedenu adresu od 15. do 19. avgusta.

Do 31. jula je otvoren konkurs za prijavljivanje kandidata za opštinske i gradske instruktore koji će obučavati popisivače.

Izvor: SumadijaPress

This content has been locked. You can no longer post any comment.