Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac "Fića fest" osmi put u Kragujevcu
 
 

"Fića fest" osmi put u Kragujevcu

fica festUdruženje ljubitelja fića iz Kragujevca, Grad Kragujevac i Gradska turistička organizacija „Kragujevac" organizuju u subotu, 21. jula 2012. godine u Velikom parku, kod Spomenika ranjeniku, manifestaciju ,,Fića fest". Svečano otvaranje ove tradicionalne manifestacije, koja okuplja ljubitelje „Fića" iz cele Srbije, zakazano je za 11.00 časova.

Pored izložbe ovih popularnih automobila u Velikom parku, planiran je i defile fića kroz Kragujevac, kao i poseta prvom javnom slatkovodnom Akvarijumu za učesnike manifestacije i manastiru Divostin nadomak Kragujevca. Posetioci će imati prilike da saznaju više o ovom, nekada najpopularnijem automobilu u Jugoslaviji proizvedenom u skoro milion primeraka u kragujevačkoj „Zastavi", ali i da čuju brojne anegdote o „fići" od njegovih vlasnika.

Pozivamo sve zainteresivane građane i goste grada da dođu u subotu 21. jula 2012. godine u Veliki park u periodu od 9 časova do 17 časova kako bi mogli da dobiju sve informacije o prvom automobilu koji je proizveden u „Zavodima Crvena Zastava" i druže se sa ljubiteljima fića.

Izvor: GTO

This content has been locked. You can no longer post any comment.