Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac „OTVORENA VRATA Univerziteta“
 
 

„OTVORENA VRATA Univerziteta“

Imajući u vidu da je izbor studija i zanimanja jedna od najvažnijih odluka srednjoškolaca, Univerzitet u Kragujevcu organizuje „Otvorena vrata Univerziteta“ u ponedeljak, 18. maja 2015. godine, na platou ispred Rektorata Univerziteta u Kragujevcu.

Otvorena vrata za srednjoškolce- buduće studente Na platou ispred Rektorata od 16-18 časova, biće postavljeni štandovi 12 fakulteta Univerziteta u Kragujevcu i predstavnici fakulteta biće na raspolaganju srednjoškolcima za sva njihova pitanja.

Ovo je idealna prilika da se srednjoškolci svih razreda upoznaju sa Univerzitetom u Kragujevcu i mogućnostima za studiranje na nekom od naših 12 fakulteta. Za sve đake će biti organizovan obilazak Univerzitetske biblioteke, kao i Univerzitetske galerije, a kako bismo prvi susret učenika sa Univerzitetom zaokružili na lep način, studenti Filološko-umetničkog fakulteta predstaviće se plesnom tačkom i koncertom.

Ovim putem pozivamo sve đake- buduće studente, škole, profesore i roditelje da dođu na „Otvorena vrata Univerziteta u Kragujevcu“ u ponedeljak, 18. maja 2015. godine na platou ispred Rektorata Univerziteta u Kragujevcu (zgrada između Pravnog i Ekonomskog fakulteta)

Za više informacija možete kontaktirati Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu na 034/300-425 ili na E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

This content has been locked. You can no longer post any comment.