Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Festival kultura, hrane i pića od FILUM-a
 
 

Festival kultura, hrane i pića od FILUM-a

Obaveštavamo vas da Filološko-umetnički fakultet u Kragujevcu organizuje Festival kultura, hrane i pića, 4. decembra od 17 časova u Kontakt Galeriji SKC-a.

Posetioci će na Festivalu moći da se upoznaju sa srpskom, španskom, nemačkom, engleskom, italijanskom i francuskom nacionalnom kuhinjom, a ujedno da steknu znanja o kulturama koje se izučavaju na studijskim programima: Srpski jezik i književnost Engleski jezik i književnost Nemački jezik i književnost Italijanski jezik i književnost Francuski jezik i književnost Španski jezik i hispanske književnosti.

Festival je predviđen kao mesto druženja, sticanja novih znanja i iskustava, ali i upoznavanja sa ponudom Odseka za filologiju Filološko-umetničkog fakulteta. Pored učenika srednjih škola iz Kragujevca, FILUM će ugostiti i učenike iz Aranđelovca, Topole, Rače i Ćuprije kojima je pripremio celodnevni izlet u saradnji sa Gradskom turističkom agencijom Kragujevca.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži