Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Svetosavska akademija Univerziteta u Kragujevcu
 
 

Svetosavska akademija Univerziteta u Kragujevcu

Povodom obeležavanja Svetog Save - Dana duhovnosti u Republici Srbiji, Univerzitet u Kragujevcu, u ponedeljak 27. januara 2020. godine, sa početkom u 11 časova u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, organizuje SVETOSAVSKU AKADEMIJU.

Ove godine Univerzitet u Kragujevcu dodeljuje Svetosavsku nagradu za životno delo i Svetosavsku nagradu za izuzetna postignuća. Prema odluci Senata Univerziteta u Kragujevcu, Univerzitet u Kragujevcu dodeliće Svetosavsku nagradu za životno delo akademiku dr Milošu Kojiću, redovnom profesoru Fakulteta inženjerskih nauka u Kragujevcu, u penziji, dok će Svetosavsku nagradu za izuzetna postignuća dodeliti dr Maji Anđelković, vanrednom profesoru Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Nagrade će uručiti rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović. Na akademiji će biti svečano uručene i stipendije najboljim studentima Univerziteta u Kragujevcu za 2020. godinu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži