Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac DEBATNI TURNIR POVODOM MEĐUNARODNOG DANA STUDENATA
 
 

DEBATNI TURNIR POVODOM MEĐUNARODNOG DANA STUDENATA

Drugu godinu zaredom Omladinska prestonica Evrope Novi Sad-OPENS obeležava 17. novembar kao Međunarodni dan studenata.OPENS će ovo prilikom posetiti tri univerzitetska grada: Kragujevac, Niš i Beograd, te u saradnji sa studentskim organizacijama organizovati studentske debate, uz poštovanje svih preporučenih epidemioloških mera.

U saradnji sa OPENS-om debatu na Univerzitetu u Kragujevcu organizovaće Debatni i besednički klub Pravnog fakulteta u Kragujecu.Ovogodišnja krovna tema debata je ,,Novi koraci u starim cipelama" i biće realizovana u formatu američke parlamentarne debate u skraćenoj formi. Debata će se održati u konferencijskoj sali Pravnog fakulteta, sa početkom u 10 časova.

Zbog pridržavanja svih mera preporučenih od strane Kriznog štaba ograničen je broj učesnika i na turniru neće biti publike. Ovo je prva godina da su studenti Univerziteta u Kragujevcu uzeli učešće u organizaciji i realizaciji debatnog turnira povodom Dana studenata i s ponosom možemo istaći da su prijavljene ekipe i sa dislociranih fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

This content has been locked. You can no longer post any comment.