Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Teška saobraćajna nesreća kod Knića
 
 

Teška saobraćajna nesreća kod Knića

saobracajna-policija-nocU saobraćajnoj nezgodi, koja se 1. maja 2011. godine, oko 23,00 časova, dogodila u Kniću, poginuo je M. Ć. (17) iz Đurisela kod Kragujevca, dok su vozač i još dvojica putnika zadobili povrede.

Do nezgode je došlo kada je Igor B. (20) iz Đurisela, upravljajući putničkim vozilom ''zastava 101'' neprilagođenom brzinom i u stanju veoma teške alkoholisanosti (1,73 promila alkohola u organizmu), izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa kolovoza i prevrnuo se na krov. Neposredno pre ove, Igor B. je u centru Knića izazvao još jednu nezgodu tako što je ''zastavom 101'', prilikom mimoilaženja, pričinio materijalnu štetu na ''reno meganu'', a nakon toga, bez zaustavljanja, uputio se prema Kragujevcu.

Svi povređeni su, radi ukazivanja lekarske pomoći, preveženi u Klinički centar u Kragujevcu. M. Ć. je, oko ponoći, podlegao zadobijenim povredama, putnik Aleksandar S. (18) iz Goločela kod Kragujevca zadobio je teške, a vozač Igor B. i putnik Srećko M. (18) iz Đurisela lake telesne povrede. Svi povređeni zadržani su na daljem lečenju.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda, u prisustvu Osnovnog javnog tužioca i pripadnika saobraćajne policije Policijske uprave u Kragujevcu. Istražni sudija je vozilo kojim je upravljao Igor B. uputio na kontrolni tehnički pregled.

Po izlasku iz Kliničkog centra Igor B. biće lišen slobode i, uz krivičnu prijavu, sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Kragujevcu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

This content has been locked. You can no longer post any comment.