Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Arkanov major dogovorio sa Cecom lažnu hipoteku za vilu na Topčideru
 
 

Arkanov major dogovorio sa Cecom lažnu hipoteku za vilu na Topčideru

cecaSvetlana Ražnatović nikada nije pozajmila novac od Vojislava Đurkovića, saznaje “Blic”. Major Arkanovih “Tigrova” iz Bijeljine sa pevačicom je skovao plan kako bi ona, stavljajući hipoteku na vilu u iznosu navodnog duga, prevarila državu i umanjila vrednost blokirane imovine, kojom je garantovala da će platiti kaznu zbog nelegalne prodaje igrača.

Pevačica i Đurković su decenijama u dobrim poslovnim odnosima, a to dokazuje i činjenica da je svakog meseca dobijala novac od iznajmljivanja nekretnina u Bijeljini, koje je Đurković posle ubistva Željka Ražnatovića Arkana preveo na ime Svetlane Ražnatović.

U prilog ovom planu, kojim su sklopili poznata pevačica i nekadašnji major Arkanove garde, ide i to što se Svetlana Ražnatović nije žalila na prvostepenu presudu kojom joj sud stavlja hipoteka na vilu u Ljutice Bogdana zbog nevraćenog duga prema Đurkoviću.

Ovaj nekadašnji major Srpske dobrovoljačke garde, juče nije želeo da komentariše prodaju prve etaže od oko 140 kvadrata kuće Svetlane - Cece Ražnatović u beogradskoj Ulici Ljutice Bogdana. Prodaju je naložio pravosnažnim rešenjem Prvi osnovni sud, kako bi se namirio dug od oko 116.000 evra koje je pevačica uzela od Đurkovića.

Njegova supruga Draginja kratko je prokomentarisala da se Đurković neće pojavljivati u medijima povodom rešenja suda jer su, kako kaže, mediji objavili neprecizne podatke o Đurkoviću i spornom dugu poznate pevačice.

Međutim, ni ona nije želela da kaže o kakvom se zapravo dugu radi.

Izvor: Blic

This content has been locked. You can no longer post any comment.