Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Maneken u "armani" odelu opljačkao banku
 
 

Maneken u "armani" odelu opljačkao banku

maneken pljackasRazbojnik odeven kao da je sišao sa modne piste, star oko 25 godina, naoružan pištoljem, u ponedeljak je opljačkao Kredi agrikol banku u Bulevaru kralja Aleksandra 518 i odneo 500.000 dinara. Srpski Džon Dilindžer bio je odeven u "armani" elegantnu garderobu, koja košta nekoliko hiljada evra.

Nesvakidašnja pljačka banke dogodila se, kako piše "Press" juče poslepodne u beogradskom naselju Zvezdara.

Ono što ovu pljačku izdvaja iz "mora" drugih nije njen neobičan scenario, već izgled samog aktera. Mladić je u pljačku krenuo noseći garderobu koja je vrednija od njegovog plena!

Prema rečima očevidaca, mladić star oko 25 godina, odeven kao maneken, nosio je skupoceno "Armanijevo" odelo, sa "fensi" jaknom i "umetničkom bradicom" ušao je u banku i uredno stao u red. Iznenada je, na zaprepašćenje svih prisutnih, izvukao pištolj.

"Čovek sa nekim skupim naočarima za sunce, odeven u preskupu garderobu, stao je u red. Izgledao je kao Kijanu Rivs iz filma 'Matriks'. Na nogama je imao kaubojke", priča šokirani očevidac i nastavlja:

"Samo je u jednom trenutku izvukao pištolj i povikao: 'Ovo je pljačka, daj sve pare'. Ostao sam u šoku, uplašio sam se, delovao je jako ozbiljno. Sve se dogodilo munjevito, baš kao da je scena sa filmskog platna", dodaje naš sagovornik.

Nakon toga preplašeni radnici nisu imali izbora osim da urade kako im je tražio "maneken" sa pištoljem u ruci. Oni su mu predali oko 500.000 dinara nakon čega je razbojnik pobegao. Srpski Džon Dilindžer pobegao je u pravcu Ulice Živka Davidovića, a policija pretpostavlja da je imao saučesnika koji ga je u blizini čekao u automobilu.

Izvor: Mondo

This content has been locked. You can no longer post any comment.