Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Kultura Joakimovi dani na programu Radio – televizije Kragujevac
 
 

Joakimovi dani na programu Radio – televizije Kragujevac

Knjaževsko-srpski teatar, u mesecu maju, već jedanaestu godinu organizuje Joakimove dane, reviju pozorišnih predstava u čast domaćeg pisca.

 

Zbog trenutne situacije u kojoj smo se našli i zabrane javnog okupljanja, Joakimovi dani biće realizovani emitovanjem predstava na programu Radio – televizije Kragujevac. Ova pozorišna smotra od ukupno šest predstava biće emitovana od 19. do 30. maja utorkom, petkom i subotom od 20 časova, a reprize ponedeljkom, utorkom i sredom od 13 časova. Na repertoaru će se naći predstave: „Sumnjivo lice“ (Narodno pozorište Sombor), „Radnička hronika“ (Narodno pozorište Republike Srpske), „Ne igraj na Engleze“ (Beogradsko dramsko pozorište), „Profesionalac“ (Kraljevačko pozorište), „Devetstopetnaesta (NP Niš , Kruševačko pozorište i CZK „Vuk Karadžić“ Loznica) i „Ženidba i udadba“ predstava Knjaževsko – srpskog teatra.

Radio-televizija Kragujevac je dostupna svim gledaocima u Srbiji na: Kanalu 405, D3 platforme SBB-a; Kanalu 555 MTS-a ili Supernove Live stream putem linka www.rtk.co.rs/uzivo

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži