Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Kultura Poziv za volontere i volonterke festivala Slobodna zona
 
 

Poziv za volontere i volonterke festivala Slobodna zona

Filmski festival traži nova lica! I to u „veznom redu” festivala, među volonterima. Za ovu poziciju potrebni su entuzijazam i ljubav prema filmovima, a nudimo priliku da se nauči mnogo o pripremi i realizaciji festivala, kao i da se besplatno odgledaju filmovi s festivala.

 

Najveći i najposećeniji filmski festival angažovanog filma u našoj zemlji Slobodna zona održaće se po šesnaesti put, od 5. do 10. novembra. Festival Slobodna zona donosi najbolje savremene, angažovane art-house igrane i dokumentarne filmove iz celog sveta! Uspešnost festivala odlikuje i uključivanje na stotine mladih koji svojim entuzijazmom i posvećenošću svake godine budu deo tima Slobodne zone.

Festival će ove godine imati hibridno izdanje (online i sa publikom u biskopima) i zbog toga festival poziva mlade filmofile (koji imaju više od 18 godina) a žive u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu, i odgovorni su i vredni, da se prijave na konkurs i prožive jedinstveno i uzbudljivo iskustvo volontiranja na Slobodnoj zoni. U zavisnosti od afiniteta i interesovanja, volonteri će imati priliku da rade u okviru sledećih sektora festivala i tako dobiju potrebna znanja i veštine za poslove kojima planiraju da se bave u budućnosti: 1. Info pult (komunikacija sa publikom); 2. Promocija festivala (priprema konferencije za medije, pisanje tekstova, pomoć pri vođenju društvenih mreža); 3. Kreiranje foto i video materijala; 4. Prevođenje.

Zainteresovani kandidati treba da do 4. oktobra 2020. godine popune formular koji je dostupan i na sajtu konkurs za volontere.

Svi volonteri i volonterke će nakon završenog angažmana dobiti sertifikat o volontiranju. Više informacija moguće je dobiti slanjem mejla na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Covid 19 napomena: U toku pripreme i trajanja festivala biće poštovane sve mere u skladu sa zvaničnim preporukama Vlade RS.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži