Trenutno se nalazite na strani: Vesti Servisne informacije Gradski servisi U septembru pojačana kontrola saobraćaja u okolini škola
 
 

U septembru pojačana kontrola saobraćaja u okolini škola

U septembru će se, povodom početka nove školske godine, sprovesti pojačana aktivnost kontrolisanja saobraćaja, u zonama osnovnih i srednjih škola.

Regulisanje će se sprovoditi sat vremena pre početka prvog i po završetku posledenjeg časa, a obavljaće se i na lokacijama gde se učenici najčešće kreću prilikom odlaska u školu i povratka kući. Posebna pažnja biće usmerena na učenike koji prvi put polaze u školu. Njima će saobraćajci pružiti pomoć i obaveštenja o načinu kretanja u saobraćaju, dok će se u septembru i oktobru održati predavanja svim prvacima na temu bezbednosti saobraćaja.

U narednom periodu pripadnici Policijske uprave u Kragujevcu, u saradnji sa drugim institucijama, u osnovnim i srednjim školama organizovaće brojne akcije i održati tribine, čije će teme biti bezbednost dece, vršnjačko nasilje i prevencija bolesti zavisnosti.

foto: Bukvica.net

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži