Trenutno se nalazite na strani: Vesti Servisne informacije Gradski servisi Počela sanacija parkirališta
 
 

Počela sanacija parkirališta

JKP Parking servis Kragujevac privodi kraju radove na rekonstrukciji posebnog parkirališta Lepenički bulevar (kod brojeva 3, 5, 7 i 9).
parking sanacija1.jpg - 139.12 Kb

Sanacijom udarnih rupa na pomenutoj lokaciji, JKP Parking servis Kragujevac uspešno nastavlja veliku prolećnu akciju uređenja parkirališta, čime se rešavaju problemi parkiranja, kako stanara okolnih zgrada, tako i korisnika ovih usluga.

parking sanacija2.jpg - 129.50 Kb

Kako poručuju iz ovog preduzeća, cilj ove akcije je obezbediti što kvalitetniju uslugu parkiranja, što njima kao servisu u službi građana u ovom trenutku predstavlja prioritet.
Akcija uređenja parkirališta će se nastaviti i u narednom periodu.

Komentari

 
0 #2 Markoni 09-04-2016 18:57
A o rupama na parkiralistima koja su cesto i nedovoljno obelezena da ne govorimo. Bio sam u prilici da zimi ne mogu da izadjem sa parkiralista od snega koji nije ociscen, dok su me cekali iz Parking servisa da zakace kaznicu svoju. Novinarima sa portala svaka cast na objektivnosti, cak su imali akciju vadjenja vozila iz snega. Nazalost ovde se sve brzo zaboravlja, a na kraju gradjani izvlace deblji kraj.
Citiraj | Prijavi administratoru
 
 
0 #1 Markoni 09-04-2016 18:50
Sada sve moze u sluzbi gradjana. Pomenuto preduzece ne treba da ceka izbore da bi pruzilo adekvatan servis, nego da radi svoj posao za sta je i osnovano. Kaznjavanje gradjana Kragujevca za neplacene usluge koje su neadekvatno pruzane godinama je dokaz da se pojedini monopolisti u Gradu uz podrsku dobili mogucnost da pljackaju posten narod u ovom slucaju vozace koji su registrovali vozila, platili sve i sada treba da menjaju delove zbog dugogodisnje voznje po rupcagama na putu.
Citiraj | Prijavi administratoru
 

This content has been locked. You can no longer post any comment.