Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport Fudbal JSL - Skandali se nastavljaju, pretnje pucnjima u Kragujevcu!
 
 

JSL - Skandali se nastavljaju, pretnje pucnjima u Kragujevcu!

Fudbaleru Radničkog iz Kragujevca juče je prećeno za vreme utakmice protiv Voždovca, a još uvek nije obelodanjeno o kome se zapravo radi.

Ovo je potvrdio trener Radničkog, Neško Milovanović, juče na konferenciji za novinare. "Kada sam ušao u svlačionicu, jedan igrač je plakao. Mislim da nije primerno da se sa njihove klupe čuju reči koje je sportski direktor uputio jednom mom igraču. Taj fudbaler mi je rekao da se zbog tog sramnog ponašanja neće više pojavljivati u Radničkom. Pokušao sam da ga smirim, to je čovek koji ima 30 godina i za to vreme nije doživeo ovakve reči.", rekao je Milovanović.

Definitivno je da je reč je o Vladimiru Jašiću, nekadašnjem kapitenu Voždovca koji sada nastupa za Kragujevčane, a veruje se da mu je prećeno od strane lica u civilnoj jakni. Lice mu je pretilo da će mu pucati u određene delove tela, nebitno da li je u Kragujevcu, Beogradu, ili bilo kom drugom mestu.

Oglasio se i trener Voždovca povodom ovog incidenta. "Do incidenta je došlo u naboju emocija. Nije to došlo samo sa jedne strane, već itekako i od igrača koji je bio i kapiten našeg tima, a ni jedne sekunde nije ostao dužan", kazao je Zoran Milinković, trener Voždovca.

Ovo nije prvi put da se dešavaju pretnje igračima koji nastupaju u JSL, podsetimo se situacije sa fudbalerom Novog Pazara, Žarkom Udovičićem, koji je primio pretnje smrću nakon promašenog penala protiv Rada.

This content has been locked. You can no longer post any comment.