Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport Tenis Nole đuskao i obećao nove pokrete
 
 

Nole đuskao i obećao nove pokrete

Novak Đoković plasirao se u 3. kolo Mastersa u Montrealu posle samo 55 minuta, ali nije ostao dužan publici.

 

Uz taktove letnjeg hita ’Get lucky’ najbolji svetski teniser đuskanjem je proslavio trijumf protiv Florijana Majera u drugoj rundi (6:2, 6:1).

„To je bio mali dogovor koji sam napravio sa drugarima tokom odmora pre nekoliko nedelja. Ovo je jedan od najvećih letnjih hitova, slušali smo dosta tu pesmu."

"Đuskali smo i rekao sam što da ne? Rekao sam da ću đuskati nakon mog prvog meča u Montrealu. Ako nastavim da pobeđujem, radiću to nakon svakog meča. Ako pobedim naredni meč, očekujte istu pesmu, ali malo drugačije đuskanje. Radiću na tome“, rekao je srpski teniser nakon pobede nad Majerom.

 

Ovo je bio prvi zvanični meč najboljeg svetskog tenisera još od poraza u finalu Vimbldona od Endija Marija pre četiri nedelje.

 

„Kako je meč odmicao, osećao sam se opuštenije na terenu. To me čini srećnim. dobio sam prvi meč posle četiri nedelje, praktično prvi meč na tvrdoj podlozi od Majamija, a od tada je prošlo nekoliko meseci. Ako želim da nastavim sa dobrom igrom, moraću da treniram sutra“, dodao je Novak koji sada u 2013. ima skor 40-6.

Izvor: B92

This content has been locked. You can no longer post any comment.