Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport Tenis Djokovic: Igrao sam veoma dobro
 
 

Djokovic: Igrao sam veoma dobro

Srpski teniser Novak Ðokovic rekao je da je odigrao izuzetno dobro u pobedi nad Kanadanimom Vasekom Pospišilom i da mu je drago što je mec završen veoma brzo.

Najbolji teniser sveta je prvi poen Srbiji u polufinalu Dejvis kupa doneo posle sto minuta igre sa 6:2, 6:0, 6:4.

 

"Odigrao sam izuzetno dobro i drago mi je što je završeno samo posle nekih sat i po vremena. Iako je izgledalo lagano, morao sam dobro da vracam servise i da ga nateram da odigra dodatnu loptu i tako pravi mnogo grešaka", rekao je Novak posle meca.

 

Iako se u Beograd iz Njujorka vratio tek u sredu uvece, Ðokovic je Pospišila dobio posle sat i 40 minuta igre.

 

"Motivacije uvek ima na pretek, igranje za Srbiju je ono što me inspiriše i daje mi dodatnu snagu kada mi je najpotrebnija. Mnogo sam svežiji nego prethodnih godina, nemam povredu, nešto što me brine...", dodao je Ðokovic.

 

U drugom mecu dana Janko Tipsarevic igra protiv Miloša Raonica.

 

"Tipsarevicu ce biti teško protiv Raonica. Kanadani nisu specijalisti za šljaku, ali ne bi trebalo da ih potcenjujemo jer su s razlogom u polufinalu", rekao je Ðokovic.

 

Prvi duel u beogradskoj Areni pratilo je oko 10.000 ljudi, a Ðokovic je istakao da ocekuje više publike u narednim duelima.

 

"Nama je puno srce kada vidimo pune tribine, izvanredan je osecaj kada imate podršku publike. Nadam se da ce ova pobeda doneti podstrek navijacima da dodu u vecem broju", rekao je Djokovic.

 

IZVOR. B92, BETA | MN

This content has been locked. You can no longer post any comment.