Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ženski kutak Mishel Carra brend tašni koji osvaja ženska srca od Kragujevca do Njujorka
 
 

Mishel Carra brend tašni koji osvaja ženska srca od Kragujevca do Njujorka

Ekipa našeg portala posetila je porodičnu kompaniju iz Kragujevca Mišel Carra koja se bavi izradom ručno rađenih ženskih tašni, mesto gde je svaki član dao svoj doprinos u stvaranju brenda Misel Carra. Preduzetnička priča o porodočnom biznisu i brendu koji se sve više razvija.

 

MISHEL CARRA je brend ženskih torbi koji osvaja ženska srca. Ručno rađene torbe optimalne veličine, čvrste izrađene od kvalitetnog materijala, jednostavne i elegantne torbe od domaćeg brenda Mishel Carra. Radi se o brendu koji se brzo razvija na našem tržištu i planski osvaja ino tržišta kako u regionu tako šire postaje prepoznatljiv. Trud i kreativnost doveli su do uspeha.

RAZLIČITI MODELI – Mishel Carra u bogatoj ponudi različitih modela ima torbe koje su nazvane po ženskim imenima i poznatim svetskim metropolama. Modeli Mishel Carra koje možete odabrati u različitim varijatama, bojama koje će upotpuniti Vaš stajling. Očaraće Vas dizajnom i prefinjenim linijama oblika, a to su: Anja, Anja Maxi, Sanja, Nena, Cici, kao i London, Tokio. Dovoljno je da odaberete model koji želite i naznačite u poruci, a ideju za dezen možete naći na njihovim stranicama društvenih mreža ili online prodavnici, na autentičan način, ručno izrađene čvrste torbe, originalnog dizajna su pravi izbor za Vas. Prodaja na malo i veliko. Rok isporuke širom Srbije od 24h – 48h.

Posetite novi Web Shop Mishel Carra i budite zadovoljan kupac: www.mishelcarra.com

This content has been locked. You can no longer post any comment.