Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Preokret je nova šansa za sve
 
 

Preokret je nova šansa za sve

spokgNakon jedanaest godina od demokratskih promena u Srbiji, malo se toga promenilo, izneverena su očekivanja ljudi koji su svoje živote podredili ideji o promenama, o brzom putu Srbije ka EU, o boljem životu i uređenijem društvu - kaže za kragujevaconline.rs Milan Urošević, član Prewdsedništva Srpskog pokreta obnove i predsednik Gradskog odbora SPO Kragujevac, i dodaje:

-Deklaracija za PREOKRET! je vanstranački programski dokumet koji je osnova za dalji napredak zemlje i suštinske promene drustva.

Promena sistema je ono sto je u ovih jedanaest godina izostalo, a jedino nas bezuslovni put ka EU moze dovesti u poziciju da sistem postavimo onako kako je ustrojen u najuređenijim, a ujedno i najrazvijenijim zemljama EU.

Prema rečima Milana Uroševića, često se u Srbiji stvari naopako postavljaju pa se sistem kojem težimo i odluke koje moramo doneti kako bi se kretali napred u javnosti predstavljaju kao uslovljavanja koja dolaze sa zapada, a SPO kao stranka koja se 21 godinu zalaže za sve ono što danas u sebi sadrži deklarazija PREOKRET, ne pristaje na takve obmane.

-Raduje me što građani Kragujevca, ali i čitave Srbije u PREOKRETU prepoznaju novu šansu za nastavak započetog i što kod članova i simpatizera SPO-a ponovo vidim onu fantastičnu enegiju koja nas je krasila 90-ih godina. Preokret je mozda i poslednja šansa za sve nas da izgradimo drustvo o kojem smo maštali, pa ovu priliku koristim i da sve gradjane pozovem da svojim potpisima daju podršku deklaraciji za PREOKRET koja se može potpisati i elektronskim putem na sajtu kragujevačkog Gradskog odbora SPO-a, www.spokg.rs - zaključuje Urošević.

Komentari

 
+1 #1 Markovic Aleksandar 18-11-2011 21:01
Vidi ovog Urosevica,do juce je podrzavao na sva usta Sreckovica,a sada okrenu curak naopako,pa poce podrzavati SPO kao sto je i bio red da uradi.
Citiraj | Prijavi administratoru
 

This content has been locked. You can no longer post any comment.