Trenutno se nalazite na strani: O Kragujevcu Ekonomija Investicije
 
 

Investicije

Igor Dobrosavljević i WVP Fund Management a.d. - Investiranje je postalo izuzetno pristupačno danas

Predstavljamo Vam jedinstveni intervju u kome je govorio Igor Truca Dobrosavljević posrednik WVP FUND MANAGEMNT A.D. i ovlašćeni zastupnik WVP A.D. za zastupanje u osiguranju, licenca NBS broj 804.

Čast nam je da danas sedi sa nama jedan od najperspektivnijih mladih ljudi u Srbiji u oblasti osiguranja i investicionih fondova.

Investicija vredna 1,7 miliona evra

U Kragujevcu će početkom aprila, prema oficijelnoj najavi, startovati izgradnja novog tržnog centra, odnosno maloprodajnog kompleksa "Sava", koji će biti lociran u ovdašnjem naselju Aerodrom. Investitor projekta kompanija "Sava Building" će u gradnju trgovinskog kompleksa "Sava" uložiti oko 1,7 miliona evra.

U planu velike investicije u Kragujevcu

Problem uklanjanja otpada, izgradnju nove autobuske stanice, dovršetak Petrovačke magistrale i rekonstrukciju više saobraćajnica ključnih za razvoj privrede i nove investicije, grad Kragujevac će rešavati uz pomoć Evropske banke za obnovu i razvoj.

U planu modernizacija Čistoće

Problem sa neredovnim odvoženjem smeća u Kragujevcu je evidentan, ali on nije izazvan nemarom, već zbog nedovoljnih kapaciteta gradske "Čistoće", rekao je gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić.

Kragujevac ulaže 7 mil EUR u kapitalne projekte u 2016. godini

Naredne godine, u Kragujevcu će biti realizovano nekoliko kapitalnih investicija za koja će sredstva biti obezbeđena iz dugoročnog kredita u vrednosti od oko 7 mil EUR, koji će pod povoljnim uslovima biti odobren na period od deset godina.

Kineski CMEC želi da investira u preradu mesa

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je sa delegacijom kineske kompanije CMEK na čelu sa Džang Čunom Nikolić je istakao da kineske investicije imaju značaj direktne pomoći Srbiji. Kineska kompanija CMEC (China Machinery Engineering Corporation) spremna je da investira u preradu mesa u Srbiji i prvi deo investicije u Kragujevcu mogla bi da realizuje za godinu dana, rekli su predstavnici kompanije na sastanku sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Nastavljaju se ulaganja u infrastrukturu

Pošto je Preduzeće za izgradnju grada skoro godinu dana u blokadi, investicije u Kragujevcu prešle su u nadležnost resorne Gradske uprave za investicije.

Najveća investicija u KG posle Fijata

Kompanija "Nikom" iz Kragujevca u septembru će otvoriti regionalni poslovni centar površine četiri hiljade kvadratnih metara.

Luka Milivojević želi da investira u rodni Kragujevac

Srpski fudbalski reprezentativac Luka Milivojević, koji trenutno igra za grčki Olimpijakos, izjavio je da želi u rodnom Kragujevcu da izgradi sportski kompleks sa veštačkom travom i pratećim objektima, kako bi sadašnji i budući fudbaleri imali najbolje uslove za trening.

Delez u Srbiji najavio otvaranje 20 novih objekata

Trgovinski lanac „Delez Srbija“ planira da u Srbiji otvori 10 do 20 novih objekata i uloži oko 45 miliona evra, koliko je investirano i u 2013. godini.

 

Strana 1 od 3