Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo
 
 

Društvo

Upoznajte čari ljuljaške jajeta

Ljuljaška jaje je jedan od omiljenih dodataka za dvorišta i bašte koji donosi dodatnu udobnost i šarm prostoru. Ovaj jedinstveni komad nameštaja kombinuje funkcionalnost i estetiku, pružajući idealno mesto za opuštanje i uživanje na otvorenom.

PRAZNICI SU VREME DARIVANJA

Ove sedmice u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu pored filmova, fokusiramo se i na humanitarnu akciju: BUDI DRUG, koja će trajati od 18. do 24. decembra. Svi su pozvani da ostave poklon ispod novogodišnje jelke. Svaki poklon je od značaja da usrećimo one kojima je to najpotrebnije. Za vikend će se održati i humanitarne radionice gde će svi mališani koji dođu imati priliku da naprave čestitke i poruke za decu u svratištima i prihvatilištima.

 

Kojim poklonom obradovati drage ljude za useljenje?

Kada draga osoba preseli u novi dom, želite da joj pokažete koliko vam je stalo i da je podržavate u ovom novom poglavlju života. Jedan od najlepših načina da to učinite je da joj poklonite nešto posebno i simbolično. U ovom blog postu, predstavićemo vam 12 predivnih poklona sa kojima ćete sigurno obradovati vaše drage ljude za useljenje.

Aparat Lucha T8 – život u ravnoteži

Svet oko nas je izložen mnogobrojnim talasima različitih frekvencija.

To je početak priče o kreiranju aparata Lucha T8 koji je privukao našu pažnju, jer je autentični i inovativni proizvod na našem podneblju.

Spremate se za vaš poseban dan - predlažemo savršenog saradnika

Posebne dane u životu izuzetno je važno upotpuniti sjajnom atmosferom i efikasnom dekoracijom. Bilo da su u pitanju rođendanske proslave, svadbe ili slična veselja, od velikog značaja biće sam ambijent. Stoga, važno je da imate odličnog saradnika koji će razumeti vaše želje i biti tu uz vas pri svakom trenutku.

Šta raditi sa starim vozilom?

U današnje vreme, mnogi ljudi se suočavaju sa dilemom šta da rade sa svojim starim vozilom kada kupe novo. Nekada je to bio veoma težak zadatak, ali danas postoji mnogo opcija koje nam omogućavaju da se rešimo svog starog automobila na efikasan i ekološki prihvatljiv način.

U ovom članku ćemo vam predstaviti pet opcija koje možete razmotriti kada je u pitanju vaše staro vozilo.

OTVARANjE SAJMA RODITELjSTVA U VRTIĆU „CICIBAN“ U KRAGUJEVCU

Otvoren je sajam roditeljstva u vrtiću „Ciciban“, a u okviru PU „Đurđevdan“, u Kragujevcu u subotu 10. juna. Otvaranje Sajma roditeljstva priređeno je od 11 časova, u Ulici Kneza Miloša 21a u Kragujevcu.

Uticaj mobilnih igara na društvo - otkrivanje digitalne revolucije

Pre dve decenije mobilne igre su se pojavile kao globalni fenomen, preoblikujući način na koji komuniciramo sa tehnologijom i transformišući pejzaž zabave. Sa brzim napretkom mobilnih uređaja i sve većom dostupnošću igara visokog kvaliteta, mobilno igranje je prevazišlo tradicionalne granice, očaravajući ljude iz svih sfera života. Ovaj članak se bavi dubokim uticajem mobilnih igara na društvo, istražujući njihov uticaj na različite aspekte naših života, od dinamike društva do ličnog blagostanja.

DETEKTIVSKE AGENCIJE TRAGAJU ZA NESTALIM LICIMA

Kada diskutujemo o problematici nestalih lica, na globalnom nivou najkrupniji i goreći problem predstavlja nestanak maloletnih lica i dece. Samo u toku 2019 godine statistika beleži da je širom sveta nestalo sledeći broj dece: Australija - 25.000 dece, Kanada - 40.000 dece, Indija - 111.000 dece, Rusija - 45.000 dece, Južna Koreja - 22.000 dece, Španija - 2.000 dece, Engleska - 80.000 dece, Amerika - 421.000 dece.

Grčevi kod beba, kako prepoznati simptome i šta treba učiniti?

Kolike ili grčevi, mogu biti veoma neprijatni za bebe, a posebno stresni za roditelje. Ova vrsta bolova u stomaku je česta kod beba i najčešće se javlja u prvim mesecima života. Grčevi kod beba se često vezuju za formiranje crevne flore kod beba. Tokom prvih nekoliko meseci života bebina crevna flora se razvija i uspostavlja. U ovom procesu mogu se javiti problemi u sistemu za varenje koji mogu izazvati bolove u stomaku i grčeve. Kod nekih beba problemi sa varenjem mogu biti izraženiji, a simptomi mogu uključivati plač koji traje satima, nemir, uvijanje i stezanje, otežano hranjenje ili izlučivanje gasova, kao i otežano pražnjenje.

Strana 1 od 3