Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Aparat Lucha T8 – život u ravnoteži
 
 

Aparat Lucha T8 – život u ravnoteži

Svet oko nas je izložen mnogobrojnim talasima različitih frekvencija.

To je početak priče o kreiranju aparata Lucha T8 koji je privukao našu pažnju, jer je autentični i inovativni proizvod na našem podneblju.

Aleksandra Kitanović nam otkriva kako su došli do razvoja ideje da naprave aparat koji emituje frekvenciju 7,83 Hz putem svetla i šta to znači za zdravlje.

„Frekvencija je broj oscilacija u jedinici vremena. Zavisno od njihove jačine, možemo reći da je čovek izložen manjem ili većem stepenu različitih zračenja.

Postoje talasi koje možemo videti, svetlosni talasi, zvučni talasi i elektromagnetni talasi.

Znanje o frekvencijama i njihovom značaju i uticaju na čoveka postoji već hiljadama godina. Sve što postoji u univerzumu je uticaj energija pojedinih frekvencija i različitih vibracija uz pomoć kojih se duhovna energija transformiše u različite oblike.

Godine 1952. nemački naučnik Winfried Otto Schumann otkrio je postojanje prirodnog radio-signala koji se širio kao talas oko planete između Zemlje i jonosfere, s frekvencijom od 7,83 Hz i taj signal je zapravo Šumanova rezonanca.

Naučnim istraživanjima ustanovljeno je da je jedan od suštinskih uslova potrebnih za dobro opšte psihičko i fizičko zdravlje usklađenost i harmonija prirodne frekvencije Zemlje i moždanih talasa, koji se u potpunosti podudaraju.

Dalja istraživanja su pokazala da frekvencija od 7,83 Hz stvara osećaj opuštenosti i dobrobiti početnog stanja u organizmu.

U odsustvu Šumanovih frekvencija nastaju fizički i mentalni problemi. Naš član stručnog tima, dr Zvonko Džokić, neuropsihijatar, definisao je upotrebu Luche i kako ona deluje na organizam:

„Ciljni efekti upotrebe Luche T8 i njenog delovanja na ljudski organizam jesu regulacija energetske ravnoteže, harmonizacija unutrašnjih funkcija i stimulacija psihosomatskog blagostanja.”

1. Ko stoji iza ideje i realizacije proizvoda Lucha T8?

Iza ideje stoje Aleksandra Kitanović i Dejan Minić.

Nakon dolaska do informacije, krenuli smo razmatrati na koji način možemo realizovati i napraviti aparat, odnosno kako da frekvenciju 7,83 Hz formatiramo u nekom obliku koji će biti dostupan svima, uz mogućnost da je nose uz sebe i da aparat prati vlasnika. Odmah smo krenuli u realizaciju.

Kroz naš tim su prolazili mnogi ljudi, ali oni pravi su ostajali jer su verovali u ideju. Ubrzo smo pronašli našeg dizajnera – Miloša Mitrovića, mladog, svestranog i posvećenog momka, koji je celom projektu pristupio s maksimalnim fokusom i odgovornošću.
Zatim smo kroz razna druženja i radionice prikupljali različita iskustva i znanja. Došli su novi ljudi s različitim umećima i svako je dao svoj doprinos Luchi T8 na svoj unikatan način.

Nakon nekog vremena nam se pridružio Peđa, gastroenterolog, koji je pružio podršku s medicinske i naučne strane. Zanimljivo je da je Aleksandra celi proces stvaranja, realizacije i potrage zabeležila u vidu fotografija i snimaka koji prikazuju kako smo mi, a s nama i Lucha T8, sinhronizirano rasli.

2. Kako ste došli na tu ideju i kako je tekao proces realizacije?

Dejan: Naša lična potraga koja traje već duže vreme dovela nas je do informacije o Šumanovoj rezonanci i odmah smo je prepoznali kao ličnu i globalnu priliku koja budi biće i ima višu svrhu u evoluciji svih nas, zajedno s prirodom.

Reagovali smo trenutno, kako su inspiracija i nadahnuće usledili odmah nakon impulsa, pa smo krenuli tražiti informacije o Zemljinoj frekvenciji, njenoj primeni i uticaju na ljude.

Proveli smo dosta vremena čitajući magazine, knjige i pretražujući internet kako bismo bolje razumeli i razvili dalji koncept proizvoda. Moramo priznati da je bilo trenutaka kada nije bilo lako, ali je uvek bilo izuzetno zanimljivo i edukativno, a može se reći i da je to bila velika prekretnica naših života koja je dovela do načina na koji danas živimo.

Imali smo tu sreću da se, kada smo imali neki zastoj, uvek pojavila nova osoba koja nam je baš u tom trenu trebala, tako da se naš mozaik polako slagao. Nije prošlo ni deset dana nakon prvobitne ideje i mi smo krenuli da obilaziti razne radionice kako bismo dobili sve informacije za razvijanje proizvoda.

Promenili smo dosta radionica, promenili različite vidove ambalaže, testirali sve što smo mogli da bismo nakon četiri meseca razvili prototip, koji smo mogli testirati i videti kako može služiti svojoj svrsi i doprineti ravnoteži ljudi.

Tehnički rad u radionicama je bio najteži deo za nas, jer nismo imali dovoljno razumevanja tehničkog izvođenja radova, ali prijatelji su nas savetovali i usmeravali. Tokom vremena smo okupili celi tim stručnjaka i zajedno smo stvorili ono što smo zamislili.

3. Proizvesti takav proizvod je veliki izazov, posebno na ovim prostorima. Kako vam je to pošlo za rukom?

Ideja je bila napraviti proizvod koji je estetski lep, lepo upakovan, lako prenosiv i pre svega – da služi ljudima.

Maštali smo o danu kada ćemo moći proizvesti veće količine aparata i učinimo ih dostupnim na tržištu i u tom procesu su se menjali biznis modeli, kao i trendovi, gde smo mi uspeli prilagoditi naše zamisli i mogućnosti. Današnji model poslovanja oformili smo nakon dugogodišnjeg testiranja, osluškivanja informacija i potreba ljudi. Strpljenje je u razvojnoj fazi bilo presudno.

Želja da pomognemo ljudima nas je gurala napred, kao i zadovoljstvo i delotvornost upotrebe Luche T8. Ovaj projekt prevazilazi nas same jer mu je potencijal neograničen. Sve oko nas je energija, i mi bismo hteli širiti svest o važnosti energije i vibracija.
Pokrećemo nov pogled na život, na iscelenje alternativnom medicinom uz klasičnu medicinu i nauku kao najveću podršku. Stvaramo aparat koji utiče na sinhronizovanost frekvencija i harmonizaciju uma, tela i duha.

Život u ravnoteži” nije samo slogan, mi Lucha T8 život već živimo.

4. Zašto je važna frekvencija koju ste odabrali i kako ona deluje na organizam?

Svet oko nas je izložen mnogobrojnim talasima različitih frekvencija. To je početak je priče o kreiranju aparata Lucha T8 koji je privukao našu pažnju jer je autentični i inovativni proizvod na našem podneblju. Aleksandra Kitanović nam otkriva kako su došli do razvoja ideje da naprave aparat koji emitira frekvenciju 7,83 Hz putem svetla i što to znači za zdravlje.

„Frekvencija je broj oscilacija u jedinici vremena. Zavisno od njihove jačine, možemo reći da je čovek izložen manjim ili većim stupnjevima različitih zračenja. Postoje talasi koje možemo videti, svetlosni valovi, zvučni talasi i elektromagnetni talasi.
Znanje o frekvencijama i njihovom značaju i utjecaju na čoveka postoji već hiljadama godina. Sve što postoji u univerzumu je uticaj energija pojedinih frekvencija i različitih vibracija uz pomoć kojih se duhovna energija transformiše u različite oblike.

Godine 1952. nemački naučnik Winfried Otto Schumann otkrio je postojanje prirodnog radio-signala koji se širio kao val oko planete između Zemlje i jonosfere, s frekvencijom od 7,83 Hz i taj signal je zapravo Šumanova rezonanca.

Naučnim istraživanjima ustanovljeno je da je jedan od suštinskih uslova potrebnih za dobro opće psihičko i fizičko zdravlje usklađenost i harmonija prirodne frekvencije Zemlje i moždanih talasa, koji se u potpunosti podudaraju.
Dalja istraživanja su pokazala da frekvencija od 7,83 Hz stvara osjećaj opuštenosti i dobrobiti početnog stanja u organizmu. U odsustvu Šumanovih frekvencija nastaju fizički i mentalni problemi.

Naš član stručnog tima, dr Zvonko Džokić, neuropsihijatar, definirao je upotrebu Luche i kako ona deluje na organizam: „Ciljni efekti upotrebe Luche T8 i njenog delovanja na ljudski organizam jest regulacija energetske ravnoteže, harmonizacija unutrašnjih funkcija i stimulacija psihosomatskog blagostanja.”

Lucha T8 deluje na dva nivoa:

1. Prevencija. Na ovom nivou Lucha T8 se primjenjuje u cilju zaštite optimalnog stanja organizma, održavanja energetske ravnoteže i stimulacije psihosomatskog blagostanja. To je nivo stabilizacije postojećih kapaciteta organizma i daljeg jačanja u smislu podizanja kvaliteta svih bitnih funkcija tela i uma.

2. Regulacija. Na ovom nivou Lucha T8 se upotrebljava u cilju pokretanja mehanizma poboljšanja narušenog zdravlja, harmonizacija unutrašnjih disfunkcija i povratka psihosomatske ravnoteže, homeostaze u već ugroženom organizmu kod stanja tipa stres, bol, napetost, anksioznost, nedostatak energije, nesanica, migrena.

6. Zašto ste izabrali drvo i koje drvo ste izabrali baš za kućište?

Spoj drveta i prirodne frekvencije Zemlje je bio naš izbor zbog protočnosti frekvencije i energije koju drvo nosi kao najplemenitiji prirodni materijal. Veliku zahvalnost za znanje, izbor, kvalitet i pripremu dugujemo Draganu Nikoliću Strajketu, koji je nesebično sve svoje resurse stavio u službu našeg proizvoda.

Čvrsto verujemo da su sve vrste plemenitog drveta koje koristimo najbolje za naš aparat. Nažalost, to podrazumijeva potrošnju ovog plemenitog prirodnog materijala. Kako bismo vratili prirodi, radimo na projektu, plan sadnje novih stabala, tako da kupovina aparata Lucha T8 poboljšava okruženje u kome će buduće generacije odrastati.

Odabrali smo različite vrste drveta. Prvi je američki orah, koji zbog svoje boje i izdržljivosti spada u jedno od najcjenjenijih drveća za izradu namještaja. Samo drvo oraha simbolizira inteligenciju, mudrost i inspiraciju, te ne čudi što i sam plod svojim izgledom podseća na mozak.

Drevni narodi smatraju da je orah simbol jasnoće i usresređenosti, kao i prikupljanja energije i novih početaka.

Zatim koristimo Makasar. Macassar Ebony (Diospyros celebica) je retko, egzotično drvo koje potiče iz Indonezije. Diospyros na latinskom jeziku znači Božji plod. Ovo drvo je od velike važnosti, a kroz vekove su ga koristili kraljevi. Ebanovina je simbol moći, čistoće, ravnoteže i sreće. Veruje se da ovo drvo pojačava magnetnu energiju. Postojano je i s godinama postaje sve boljeg kvaliteta.

Pored ova dva plemenita drveta, koristimo i Kokobolo, Sonokeling i Bubinga.

7. Proizvod je testiran. Možete li nam reći više o tome.

Certifikat o elektromagnetnoj kompatibilnosti nam je izdalo akcionarsko društvo za ispitavanje kvaliteta “KVALITET NIŠ”. Taj certifikat podrazumeva da je aparat Lucha T8 usklađen sa svim zakonskim propisima za korištenje korisnika. Što se tiče certifikata za merenje valne dužine spektrometra, on je izdat od strane Ministarstva privrede, direkcija za mere i dragocene metale, u Beogradu. Između ostalog, to znači da je crvena svetlost najoptimalnija energetska vrednost za ljudski organizam.

Zatim tu je certifikat o mjerenju frekvencije, koji pokazuje da je frekvencija aparata konstantna te iznosi 7,83Hz. Trenutno je u toku priznanje patentiranja tehnologije zasnovane na induciranju crvene svetlosti – Šumanove frekvencije od 7,83Hz, koji je pokrenut na proleće 2019. godine. Lucha T8 aparat je jedinstven na celom svetu po tehnologiji, prenosi Šumanovu frekvenciju putem svetlosti.

8. Kako je povezan s Teslom?

Od prvog trenutka otkako smo ušli u projekt, vodili smo se mišlju jednog od najvećih naučnika s naših prostora – Nikolom Teslom, koji je smatrao da ako želimo spoznati tajne univerzuma, trebalo bi se fokusirati na vibracije i energije i da će se za deset godina fokusiranog istraživanja otkriti više nego što je celo čovečanstvo otkrilo do danas. Tesla je govorio da svaki čovek može ostvariti svoj puni potencijal, ali mora raditi na sebi i pristupiti čistoj svesti unutar sebe, do koje dolazi u trenutku prelaska iz sna u budno stanje i obrnuto.

Tvrdio je da se taj trenutak svesti događa na vibracijama moždanih talasa na prelasku iz thete u alfu između 7 i 8 Hz i da je potrebno uložiti napor u trening da proširimo taj trenutak bivanja u miru i čistoj svesti, jer smo u tom trenutku u vezi s izvorom života i da je on s tog mesta crpio sve svoje znanje. Lucha T8 nas vodi na to mesto i mi verujemo da nam može pomoći da svaki čovjek dostigne svoj pun potencijal.

Kako se danas nalazimo na jednoj velikoj raskrsnici čovečanstva, mi smo odlučili poslušati njegove mudrosti i njih stavili u fokus.

9. Gde mi kao ljudi najviše griješimo u našoj svakodnevnici?

Naša sreća ovisi o nama samima i našim postupcima. Izađite iz zone komfora i upustite se u avanturu zvanu život. Vodite računa o rečima koje izgovarate, jer reči nose veliku moć. Ne raspravljajte se s ljudima, pustite da budu u pravu, a vi budite sretni.

Samo u jednom danu postoji toliko šansi za barem jedan zagrljaj, osmeh, toplu reč, poljubac. Recite: “Žao mi je, Molim te, Oprosti mi, Hvala ti, Volim te”. Nemojte čekati pravi trenutak, već svaki trenutak učinite pravim. Sve što vam se događa u životu je vaš izbor. Ne reagirajte na okolinu i ne kontrolišite druge, već kontrolišite svoju reakciju.

Naučite prošlost ostaviti iza sebe, praštati i ići napred. Naučite poštovati pre svega sebe i reći NE svemu što vam se ne sviđa i glasno DA svemu što želite u životu. Naučite izvući lepotu i širu sliku svake situacije. Na čemu vam je fokus – to i raste, zato se fokusirajte na svoje želje.

Postavite sebi ciljeve i budite postojani u njima. Kada niste postojani, nemojte tražiti krivca u drugome, već preuzmite odgovornost za svoje postupke. Zahvalnost je prečica do sretnijeg života. Naučite da je manje nekad više. Divite se svemu.

10. Kako vidimo našu budućnost i naš razvoj

Dejan: U našem razvoju rodilo se i ime kompanije Generator 888, koje želimo da postane mesto udruživanja i zajedništva svih ljudi koji mogu doprinijeti vraćanju čoveka zajednici sa prirodom i pogotovo koji žele menjati sebe, jer samo to i možemo na ovom našem putovanju zvanom život.

Svestan sam da su kosmički i prirodni procesi trajni, da je čovek napokon spreman proširiti svoju svest i svakodnevno osvešćivati da postoji prostor u kojem može brže i kvalitetno evoluirati.

Tekst preuzet sa portala Kupujeonline.rs za Vas preveden sa hrvatskog na srpski jezik

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži