Trenutno se nalazite na strani: Vesti Servisne informacije Gradski servisi
 
 

Gradski servisi

Počela sanacija parkirališta

JKP Parking servis Kragujevac privodi kraju radove na rekonstrukciji posebnog parkirališta Lepenički bulevar (kod brojeva 3, 5, 7 i 9).
parking sanacija1.jpg - 139.12 Kb

Najava isključenja struje

17. februara će, zbog radova, doći do isključenja u sledećim naseljama:

struja bet naselja.png - 168.48 Kb

Stanarske karte za korisnike parkirališta - 2016. godina

Stanarske karte za 2016.godinu JKP “Parking servis Kragujevac“ obaveštava korisnike parkirališta, vlasnike ili zakupce stana koji imaju prebivalište u jednom od osam sektora, zona naplate parkiranja, da mogu nastaviti sa korišćenjem povlašćenog statusa u 2016.godini.

Besplatno odvoženje kabastog otpada

JKP Čistoća će u buduće svakog prvog vikenda u mesecu organizovati besplatno odvoženje kabastog otpada.

otpad.jpg - 77.43 Kb

U septembru pojačana kontrola saobraćaja u okolini škola

U septembru će se, povodom početka nove školske godine, sprovesti pojačana aktivnost kontrolisanja saobraćaja, u zonama osnovnih i srednjih škola.

Isključenja električne energije za 24.07.2015

EPS Distribucija ogranak Elektrošumadija Kragujevac najavljuje isključenja električne energije 24.07.2015.god. i to:

PARKING servis: Odloženo izvođenje radova

Parking servis Kragujevca obaveštava građane da se zbog tehničkih problema odlaže izvođenje radova na izmeni signalnog plana na raskrsnici Veliki park.

Obaveštenje za korisnike opštih parkirališta

Obaveštavamo korisnike opštih parkirališta u ul dr Zorana Đinđića (od pešačke staze za ulazak u zgradu Gradske uprave do interne saobraćajnice između zgrade Gradske uprave i Gradskog doma) da će u četvrtak 16.05.2013.godine biti zabranjeno parkiranje vozila, a iz razloga postavljanja medicinskog kamiona za besplatnu dijagnostiku i preglede građana.

Najava isključenja za dan: 14.09.2012.

0002Zbog radova u delu 10 kV dalekovoda pravac Svetlić- Jarušice (podizanje armirano-betonskih stubova) u vremenu od 09.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Svetlić. - Zbog radova u trafostanici u vremenu od 12.00 do 12.30 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošaču Robne kuće „Beograd“ i „Prizma“. - Zbog radova na niskonaponskoj mreži (zamena provodnika) u vremenu od 09.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Stara radnička kolonija (ulica Dimitrija Tucovića).

Obaveštenje o zabrani parkiranja za 13.09.2012.

parking servisObaveštavamo korisnike opštih parkirališta da se u četvrtak 13.09.2012.godine u periodu od 07:00 do 15:00 časova zabranjuje stacionarni saobraćaj u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića ( u delu ulice od JKP ''Vodovod i kanalizacija'' do SUR ''Balkan'') i u ulici Kneza Miloša (u delu ulice od Vladičanskog dvora do raskrsnice sa ulicom Ilije Kolovića), pa se mole korisnici da uklone svoja vozila sa pomenute lokacije u određenom vremenskom periodu, kako ista ne bi uklanjali specijalnim ''pauk'' vozilom.

Strana 1 od 33