Trenutno se nalazite na strani: O nama Marketing
 
 

Marketing

U marketingu sa Vama

Marketing Koncept grupa “M Concept group” iz Kragujevca, vlasnik portala www.kragujevaconline.rs, pruža usluge reklamiranja na internetu putem baner reklama, PR članaka i održava sajtove. Pored navedenog imamo zadovoljne klijente u oblasti online, direktnog i MLM marketinga, web dizajna, oglašavanja na bilbordima.

“Nikola Cola” za deljenje radosti i Plazma za srećan put!

Direktor i vlasnik jedne velike kompanije u Americi je svojevremeno rekao da marketing više nije prodaja proizvoda koji se naprave već pravljenje proizvoda koji mogu da se prodaju. Koliko su svetske kompanije pribegle toj formuli i koliko su marketinški imperativi, u slobodno prevedeno, zapovesti, avanzovali u vremenu globalne ekonomske krize, pokazuju baš te najveće kompanije u svetu i kod nas, koje koriste svo svoje umeće da donekle zadrže moć, a kontrolu nad proizvodom prepuste kupcima.

Edukacije i obuke : Kurs nemačkog jezika

Intezivni kurs nemačkog jezika od a1 do b2 nivoa prema programu međunarodnog priznatog programa Geteovog institituta. Nastava uključuje primenu komunikativno - interaktivne metode, razvijanje svih nivoa i veština u primeni jezika kao i podršku u prevazilaženju prepreka u učenju.

Uskoro nove reklame na FB

Ako vam postojeće reklame na Fejsbuku idu na živce, pripremite se za novi "nepopularni" potez Marka Zakerberga.