Trenutno se nalazite na strani: O nama O portalu
 
 

Portal

Portal Kragujevac online i Cineplexx Kragujevac Plaza Vas nagrađuju

Portal Kragujevac online u saradnji sa Cineplexx Kragujevac Plaza poklanja 2 x 2 ulaznice za prvih dvoje koji pošalju mail za tekstom: Dve ulaznice za Cineplexx Kragujevac Plaza. Prava dva mail će biti nagrađena u sredu sa 2 ulaznice za film (Čovek od čelika 3D) i 2 karte za film (Mlađi referenti). U mali-u ostavite i kontakt telefon. Mail : Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Portal Kragujevac Online i 6D Cinema Vas nagrađuju

Portal Kragujevac online u saradnji sa 6D Cinema Fantasy Kragujevac Plaza poklanja 2 x 2 ulaznice za prvih dvoje koji pošalju mail za tekstom : Dve ulaznice za 6D Cinema Fantasy Kragujevac Plaza. Prava dva mail će biti nagrađena u sredu sa po 2 ulaznice za film po želji nagrađenog čitaoca u mali-u ostavite i kontakt telefon. Mail : Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 

Zaposlenje

team Marketing Koncept grupa “M Concept group” iz Kragujevca, vlasnik portala www.kragujevaconline.rs, bavi se izradom web sajtova, internet marketingom i konsaltingom. Za potrebe naših klijenata stvaramo kreativna rešenja, razvijamo prvenstveno web aplikacije i pružamo konsultantske usluge iz oblasti internet marketinga, e-trgovine i e-poslovanja. Zbog konstantnog povećanja obima posla oglašavamo potrebu za kadrovima na sledećim pozicijama:

Menadžeri prodaje na terenu (m/ž)

- više izvršilaca -

Područje rada:

 • Kragujevac i okolina

Zadaci radnog mesta:

 • Prezentovanje naših usluga novim i negovanje odnosa sa postojećim kupcima
 • Razvijanje prodajne mreže na teritoriji Srbije ili inostranstva
 • Sedmično izveštavanje menadžmenta o obavljenim aktivnostima

Neophodni uslovi:

 • Radno iskustvo na sličnim poslovima – minimum 6 meseci
 • Minimum srednja stručna sprema
 • Poznavanje rada na računaru sa akcentom na Internet
 • Odlične komunikativne i pregovaračke sposobnosti
 • Poznavanje osnovnih koncepcija marketinga
 • Odgovornost, samodiscliplina, pridržavanje rokova, poštovanje procedura
 • Dobra komunikacija sa ostalim članovima tima
 • Izražene radne navike
 • Poželjno je poznavanje engleskog jezika (drugi jezik je prednost)

Mi Vam nudimo:

 • Stalno zaposlenje (nakon probnog perioda u trajanju od 30-60 dana)
 • Odlične radne i platne uslove (fiksni deo + bonus u zavisnosti od učinka)
 • Prijatno radno okruženje
 • Mogućnost napredovanja
Motivaciono pismo i detaljan CV  poslati na e-mail adresu mconcept.office[at]gmail.com
sa subject-om "Menadžer prodaje - Kragujevac"

Konkurs je otvoren do popune radnih mesta.

Biće pozvani samo kandidati koji uđu u uži izbor

Privatnost i pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela kragujevaconline.rs portala i svih njegovih delova marketing agencije Marketing Concept iz Kragujevca (u nastavku samo kragujevaconline.rs), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.
Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem kragujevaconline.rs portala, ili bilo kog njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, pa da su ih, samim tim, razumeli u celosti.
Ni jedan deo kragujevaconline.rs portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

kragujevaconline.rs portal

Marketing agencija Marketing Concept Kragujevac porsetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja kragujevaconline.rs portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje kragujevaconline.rs portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.
kragujevaconline.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.
kragujevaconline.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje kragujevaconline.rs portala koristite na sopstvenu odgovornost i kragujevaconline.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
Pristup kragujevaconline.rs portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

kragujevaconline.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava kragujevaconline.rs portala i podložno je tužbi.
Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (kragujevaconline.rs, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Ukoliko smatrate da je kragujevaconline.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

kragujevaconline.rs sadrži linkove ka web stranicama izvan vlastitog portala.
kragujevaconline.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici

kragujevaconline.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.
kragujevaconline.rs se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
kragujevaconline.rs može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke kragujevaconline.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.
kragujevaconline.rs obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.
kragujevaconline.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila kragujevaconline.rs portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

kragujevaconline.rs zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama kragujevaconline.rs može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na kragujevaconline.rs portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Kontakt

kragujevaconline - logoKomercijalno informativni portal
www.kragujevaconline.rs

Redakcija: Save Kovačevića 5. , 34000 Kragujevac

e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
web site: www.kragujevaconline.rs

MSc Stefan Svičević

Kontakt telefon: 0642929770