Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Bioskopski repertoar Novi filmski naslovi u Cineplexx-u u Big Fashion-u
 
 

Novi filmski naslovi u Cineplexx-u u Big Fashion-u

Na repertoaru se ove nedelje nalaze četiri nova naslova i dva događaja.

1. ,,Morbius“ – Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vreme i najkompleksnijh likova konačno oživljava na velikom platnu uz Džareda Leta, dobitnika prestižne nagrade Oskar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Majkla Morbiusa. Usled retke krvne bolesti, a odlučan da spasi druge koji boluju od sličnog problema, doktor Morbius pokušava veoma opasan eksperiment. Premda se isprva sve čini strahovito uspešnim, on sam se pretvara u sve mračniju figuru.

Trejler filma: https://youtu.be/_p7cIhlDRgg

Comic night Morbius u četvrtak 31. marta od 20 časova: Jedan od Marvelovih najkompleksnijh i najzagonetnijih likova konačno oživljava na velikom platnu uz Džareda Leta, dobitnika prestižne nagrade Oskar, koji će se preobratiti u antijunaka Majkla Morbius i to na Comic night događaju 31. marta od 20h u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu. U pokušaju da sebe i druge izleči od retke krvne bolesti, Majkl Morbius pokušava veoma opasan ekperiment. U početku se čini da sve funkcioniše savršeno, ali ubrzo se otkriva mračna strana leka. Da li će Morbius uspeti da nadvlada zlo ili će podleći negativnim efektima eksperimenta? Saznajte odgovor na Comic night-u 31. marta od 20h u Cineplexx Niš bioskopu. Za sve članove Cineplexx kluba obezbedili smo i dodatnih 1000 bonus bodova kao i poklon poster za sve posetioce.

2. ,,Sonikov film 2“ – Nakon što se nastanio u Grin Hilsu, Sonik je željan da dokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je na testu kada se dr Robotnik vraća, ovog puta sa novim partnerom, Naklsom, u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom, i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd pre nego što padne u pogrešne ruke.

Trejler filma: https://youtu.be/F_i7gLhqWBM

Sonikov film 2 na Porodičnom danu: Porodični dan uz najbržeg plavog ježa u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu očekuje vas ove subote, 2. aprila od 12 do 17 časova! Nakon što se nastanio u Grin Hilsu, Sonik je željan da dokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je na testu kada se dr Robotnik vraća, ovog puta sa novim partnerom, Naklsom, u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom, i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd pre nego što padne u pogrešne ruke. Čekamo vas na Porodičnom danu u svim Cineplexx Big Kragujevac bioskopu.

3. ,,Lepota različitosti“ - Dva muškarca, veoma različitih životnih priča i ličnosti, ukrcavaju se na pogrebna kola koja se kreću južno od Francuske. Tokom svog putovanja, shvataju da, koliko god malo verovatno, na kraju i nisu toliko različiti.

Trejler filma: https://youtu.be/QzTEDbD2758

4. ,,Izgubljeni grad“ – Briljantna, ali povučena autorka Loreta Sejdž (Sandra Bulok) provela je svoju karijeru pišući o egzotičnim mestima u svojim popularnim ljubavno-avanturističkim romanima sa zgodnim modelom sa naslovne strane Alanom (Čening Tejtum), koji je svoj život posvetio otelotvorenju lika heroja „Deš. ” Dok je na turneji na kojoj promoviše svoju novu knjigu sa Alanom, Loretu kidnapuje ekscentrični milijarder (Danijel Radklif) koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada iz njene najnovije knjige. Želeći da dokaže da može da bude heroj i u stvarnom životu, a ne samo na stranicama njenih knjiga, Alan kreće da je spase.

Trejler filma: https://youtu.be/r_G9oE4bJ00

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži