Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Kolumna Bloger u pokušaju Sunovrat FK Crvene Zvezde
 
 

Sunovrat FK Crvene Zvezde

Pre nekoliko meseci sam pričao sa ortakom o fudbalu, te mu rekoh, eh da sam neki bogatiji preduzetnik lepo bih kupio FK Šumadiju, poslao skaute na sve čeriri strane sveta i skupio talentovane klince iz bogatih i siromašni familija i onda bih kroz pet godina uz angažovanje profi trenera imao tim koji bi se krljao sa Barsom i ko zna možda čak osvojio Ligu Šampiona. Ortak mi se slatko nasmejao i rekao,nema šanse da nadješ takve klince! Kad eto nekoliko meseci kasnije mladi orlići dobiše u finalu Brazil. Poenta je jasna!

Što se tiće crvenih sa Marakane, znam sam da igraju sa nekim Kazastancima, rezultat prvog meča sam saznao kad sam na Tv navatao obaveštenje da se tog dana igra revanš i to je to. Iskreno nisam se iznenadio porazu kod kuće, mada jesam čemu su se nadali u revanšu. Realno klima domaćina ne odgovara nijednom evropskom klubu da im munu gol i to je puna kapa. Ipak su im munuli jedan i primili dva. Sada svi su se digli da je to sramata. Moram priznati da su u pravu,sav taj novac koji je pumpan, pumpan otišao je ko zna gde. Iskreno mogao se bolje iskoristi,npr da se da u Atletski savez Srbiji (sportisti,barem postižu neke rezultate) ili pak da se izgradi neko novo pozorište i opera (da se omladina skloni od rijalti i pevačkog kića i šunda). To bi bio kvalitetni novac, a ne kupovina crnaca, istrošenih igrača i sumnjivih pulena sportskih menadžera.

Ako još nekom nije jasno zašto je došlo do sunvrata. Ugledaj te se na mlade orliće, oni imaju što ex svetski šampionima fali. Puno je toga, pa da ne ulazim u priču, ali navešću nekoliko stvari. Srce, discplinu, timski duh i pre svega su ljudi. Nažalost manekenima u dresu Zvezde to fali poput vode žednom u pustinji.