Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Kolumna Intervjuer Hrabro i odvažno stazama sveta glume ide naša mlada Kragujevčanka Kristina Miletić
 
 

Hrabro i odvažno stazama sveta glume ide naša mlada Kragujevčanka Kristina Miletić

Danas smo naše čitaoce obradovali sa intervujuom koji je uradio naš urednik Ivan Morison,
sa našom mladom i kreativnom sugrađankom Kristinom Miletić. Kristina hrabro
korača stazama sveta glume, ispričala nam je svoju priču :

1. Kako ste ušli u svet glume?

Od malena sam želela da se bavim glumom ali tek godinu dana sam glumica pozorišta mladih,u CZNTK Abrašević gde sam se upisala na inicijativu svog oca koji mi je objasnio zašto su oni najbolji.

2. Šta ste do sada radili i otvarili u svetu glume?

Do sada, radili smo predstavu "Ključ od srca", mlade Ane Rankovic, koja je takođe glumila sa nama, radila sam književne večeri, a velika mi je čast bila sto sam učestvovala u velikom školskom času kao monahinja 2013. godine. Mada nove predstave su tek na pomolu.

3. Koji je Vaš omiljeni film?

Imam dosta omiljenih filmova, i ne mogu da izdvojim jedan, ali neki od njih su Shutter Island i Limitless.

4. Koji je Vaš omiljeni glumac?

Omiljeni glumac mi je Leonardo Di Caprio, većina filmova gde glumi su vrhunski,ujedno i moji omiljeni, i fascinira me što je neverovatno dobar u različitim likovima.

5. Šta su Vaši planovi za budućnost?


Planovi za blisku budućnost su uglavnom usmereni na pripremanje prijemnog ispita za Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu ili Novom Sadu. Takođe, treba da počnem sa pripremama jedne monodrame Vladimira Djordjevića čija bi premijera trebalo biti krajem maja. A još predstava će početi da se rade u okviru Abraševića.

6. Šta radite u slobodno vreme?

U slobodno vreme volim da čitam knjige, da se bavim se sportom, ili da odem sa društvom u bioskop, u zavisnosti od toga koliko mi škola i probe to dopuštaju.

7. Kako vidite položaj glumaca u Srbiji 2014 godine?

Položaj glumca u 2014. godini neće spektakularno biti drugačiji nego što je bio pre. I dalje će se boriti da se dograbe kakvih-takvih uloga i angažmana ako već ne odluče da ova godina bude kraj za njihovo bavljenje umetnosti i okrenu se nekom biznisu. Naravno to rade oni koji nisu pravi umetnici već su tu nekako zalutali svet glume, oni pravi će istrajati.


Autor teksta : Ivan Morison
Gost : Kristina Miletić

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži