Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Lifestyle Belcanto privatna i elitna muzička škola
 
 

Belcanto privatna i elitna muzička škola

Otvorena je Belcanto prva privatna muzička škola našeg slavnog soprana Nevene Lepojević, više o školi možete da vidite na sajtu muzičke škole Belcanto na web adresi, na dnu članka. Od časova solo pevanja, preko solfeđa do časova klavira ili pisanja muzičkih projekata čeka polaznike private muzičke škole.

 

Budite deo elitne muzičke škole, koja prva uvela metode koje se koriste u Engleskoj i Americi. Personalni pristup i moderne metode su pečat škole, a glavni profesor je diplomirani umetnički pedagog iz oblasti muzike i naš slavni sopran Nevena Lepojević.

USLUGE ŠKOLE SU:

Časovi pevanja – personalni ili grupni

Časovi solo pevanja online

Časovi klavira

Pisanje umetničkih projekata

Muzičke radionice za decu

Solfeđo i muzička teorija.

 

 

DOBRODOŠLI na segment online časovi

Imate mogućnost da rezervišete online čas pevanja, druge usluge škole i da pristupite času putem Vibera ili Skajpa. Profesorka Nevena Lepojević drži časove i online u skladu sa trenutnom situacijom. Polaznici su od Beograda do Ljubljane, preko Kragujevca do Amerike, i svi drugi su dobrodošli. Svi zainteresovani đaci mogu da se prijave online na linku Časovi. Škola upisuje nove polaznike, kako za personalne tako i za grupna predavanja. Konkurs je otvoren do popunjavanja kapaciteta škole, ali biće i proširenja kapaciteta, uvođenja novih smerova i uključenja dodatnog radnog kadra iz inostranstva i Beograda, sa glavnim profesorom Nevenom. Budite i Vi deo projekta Nevene Lepojević i njene muzičke škole, kao što sologan škole kaže:

“Mi ne učimo samo, mi stvaramo umetnike”. Vaša muzička škola – Belcanto

Nevena upravo piše internacionalni umetnički projekat za naš region vezan za edukaciju dece. Ona je član brojnih udruženja i muzičkih skupova, u planu su novi projekti što možete pratiti na web sajtu škole.

Možete pogledati novi i ultra moderan portal našeg slavnog soprana Nevene Lepojević i škole Belcanto www.nevenalepojevicsopran.com

PR članak uredila MCGroup – medijska grupacija Gost: Nevena Lepojević – sopran i umetnički pedagog, glavni profesor privatne muzičke škole BELCANTO

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži