Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Lifestyle Dolazi nam leto, a naočare su neophodan aksesoar
 
 

Dolazi nam leto, a naočare su neophodan aksesoar

Teško je zamisliti leto bez naočara. Lepe i korisne, naočare za sunce zaista predstavljaju neodvojivi deo svakog autfita. Raznovrsni oblici i boje čine ih lako prilagodljivim različitim oblicima lica i stilovima oblačenja. Od poznatih avijatorkido fanki naočara jarkih boja, izbor je jako širok. Naročito ako lepo spajate sa korisnim, kupujući naočare koje pružaju zaštitu od UV zračenja. Kvalitetne naočare za sunce predstavljaju investiciju koja će vrlo brzo pokazati svoje benefite. Otkrijte zašto su baš naočare za sunce neophodan aseksoar i ulaganje u zdravlje.

Savršen dodatak vašoj ličnosti

Poznata je činjenica da nošenje naočara za sunce povećava samopouzdanje i čini vas atraktivnijima. Istraživanja kažu da nošenje naočara, čak i na glavi, rezultira time da vas ljudi vide kao šarmantnije i elegantnije. Stoga bi nošenje naočara trebalo da uvristite u svoju svakodnevnicu, pa makar išli samo do prodavnice ili apoteke. Međutim, ukoliko naočare za sunce uklopite uz odeću koju nosite, to će biti pun pogodak. Bilo da na sebi imate elegantnu kombinaciju ili smelu, šarenu odeću, sigurni smo da možete pronaći naočare za sunce koje će se uklopiti uz vaš stil. Treba imati na umu da se različiti oblici naočara prilagođavaju određenim oblicima lica, pa će se tako uz ovalno lice najbolje uklopiti srcolike naočare, uz okruglo lice četvrtaste naočare, i tako redom.

Zaštita je bitna

Pored toga što su neizostavni aseksoar, naočare za sunce moraju biti i zaštita vaših očiju i zdravlja. Na prvom mestu, radi se o zaštiti od UV, odnosno, ultraljubičastog zračenja. Oštećenja koja izaziva direktna izloženost jakoj sunčevoj svetlosti mogu biti veoma ozbiljna, stvarajući oboljenja, od katarakte, pa do raka očnih kapaka. I upravo u toj situaciji naočare mogu biti od ključne pomoći za vaše zdravlje. U skladu s tim, bitno je odabrati naočare koje će vam, pored estetskog doživljaja, obezbediti i zaštitu. Stakla koja su specijalno napravljena za borbu protiv negativnog UV zračenja imaju posebni premaz koji absorbuje UVA i UVB zrake. Kada birate kvalitetan par naočara, uverite se da one zaista nude kompletnu zaštitu. Međutim, imajte na umu da nakon dve godine, premaz se istanjuje, pa se preporučuje da kupite nove naočare za sunce.

Pronađite optičara koji će vam obezbediti savršen par naočara za sunce

Kada spajate lepo i korisno, morate biti sigurni da svoje naočare nabavljate na mestu koje garantuje kvalitet. Kupovina naočara za sunce u buticima i radnjama koje nisu specijalizovane za proizvodnju naočara sa UV zaštitiom, nije najbolja opcija. Iako možete pronaći pregršt naočara zanimljivih oblika, one najčešće ne nude nikakvu zaštitu. Stoga je potrebno obratiti se prodavcima koji će vam izaći u susret i obezbediti kvalitetne naočare. Naočare za sunce koje će biti vaš najbolji saveznik u svakoj situaciji nudi Optika Lukić. Ono što ovu optičku radnju izdvaja od drugih jeste visok kvalitet i širok asortiman naočara za sunce sa UV zaštitom, koje možete nositi kako leti, tako i zimi. Pomoći će vam da pronađete oblik naočara koji vam najviše stoji, ali i odredi stepen zašitite koji vam je potreban.

Dajte priliku svojim očima da uživaju bez opasnosti od povreda. Kvalitetne naočare za sunce obezbediće vam potrebnu zaštitu i doprineti vašoj atraktivnosti. Uz raznovrsnost boja i dizajna, naočare će uvek biti neophodan aseksoar za žene i muškarce, koji će na pravi način izraziti vaš stil i ličnost.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži