Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex MUŠKARCI: Evo zašto vas žene varaju
 
 

MUŠKARCI: Evo zašto vas žene varaju

Muškarci moraju da znaju da ih žene nikada ne varaju tek tako, već zato što za to imaju jako dobre razloge.

Broj ženskih preljuba vrtglavo raste, a sudeći prema svemu, glavni krivci za to su muškarci. Poznato je da pripadnice lepšeg pola krasi veća emotivnost nego kod frajera, pa samim time, u preljubu više idu srcem nego glavom. Ukoliko se pitate šta je to što žene navodi da prevare svog partnera, vreme je da saznate odgovor.

Preljuba se kod žena nikada ne dešava bez dobrog razloga, pa ukoliko sumnjate da vas žena vara, mora da ste negde dobro zabrljali.

Posesivan partner

Ako je žena u vezi sa posesivnim partnerom koji joj brani društvo prijatelja ili tajno proverava SMS poruke, ona će se kad pobuniti i potražiti partnera uz kojeg će moći slobodno da živi svoje snove.

Manjak komunikacije

Žena koja ne uživa u komunikaciji sa partnerom oseća se nesrećno i nezadovoljno. Kvalitetna komunikacija je ključna. Ne radi se o razgovoru o poslu i finansijskim problemima, nego o prilici za razmenjivanje intimnih stvari, životnih planova, želja, strahova i osećanja.

Usamljenost

Sve veze zavise od privrženosti i zajedništva među partnerima, a do problema dolazi kada oni prestanu da žele iste stvari i počnu da žive odvojene živote. U ovakvim situacijama žene sve više vremena provode u društvu prijateljica i često se nađu u naručju drugog muškarca.

Emotivna neispunjenost

Žene su emotivna bića. Nije bitan samo seks, već je potrebna mentalna i duhovna povezanost. One žele da sve delite sa njima. Imali ste loš dan na poslu? Recite joj to.

Osveta


Prevarena žena je najopasnija žena! Između ostalog, jer će pokušati da se osveti. U želji da se partner oseća jednako loše, u stanju je da ga prevari i to mu jasno da do znanja. Prevara je osveta, ali čemu služi ako su na kraju oba partnera povređena?

Izvor:Telegraf.rs/Ordinacija

Foto: StockSnap

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži