Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ženski kutak 5 znakova koji pokazuju da posao loše utiče na vas
 
 

5 znakova koji pokazuju da posao loše utiče na vas

Budući da je moderan život veoma stresan i haotičan, čak i pet radnih dana mogu znatno uticati na vas i vaše zdravlje. Zato pokušajte da maksimalno brinete o sebi. A ukoliko se pronalazite u nekom od ovih simptoma, onda je vreme da razmislite o sopstvenom zdravlju.

UPALI STE U LETARGIJU
Osećanje letargije i umora prvi je znak da preterujete s poslom. Pored toga ne spavanje osam sati u toku noći i nepravilna ishrana na poslu su još jedan pokazatelj . Ovo su sve sigurni znaci da gurate sebe preko granica.

NEDOSTATAK ENTUZIJAZMA
Kada preterano radite brzo dolazi do zasićenja, i više ne uživate u svom poslu. Ovo takođe može uticati na odnose sa članovima porodice i prijateljima. Posao vas toliko iscrpljuje da nema mesta za sreću koju čine male stvari.

DEPRESIVNI STE

Ozbiljan signal može biti upravo depresija. Anksioznost je znak da ste dostigli tačku posle koje nema dalje. Želite da date otkaz, ali ne možete jer vam je potreban novac. Ništa vas ne čini srećnim. Stalno se osećate snuždeno i ne radujete se budućnosti, jer ne vidite smisao u njoj.

NEAKTIVAN SEKSUALAN ŽIVOT

Ako ste zatrpani poslom koji vas pritom neverovatno nervira uvidećete kako to utiče na seksualni život. Kada dođete kući odmah biste da legnete u krevet i gledate televiziju. Fizički i mentalni stres prvo ostavlja posedice po vaš seksualni život.

SIROMAŠAN DRUŠTVENI ŽIVOT

Izlasci i kafe sa prijateljima su nešto što sve ređe i ređe radite. I kada izađete samo razmišljate o tome kada ćete se vratiti kući i leći u svoj krevet. Neinteresovanje za druženje sa ljudima je jedan od osnovnih znakova da ste prezasićeni poslom.

Izvor: Žena Blic

Image by mohamed Hassan from Pixabay

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži