Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Korifeji Univerziteta u Kragujevcu
 
 

Korifeji Univerziteta u Kragujevcu

U okviru ciklusa tribina „Korifeji Univerziteta u Kragujevcu“, održaće se tribina o prof. dr Vladimiru Veljoviću, biologu koji je radio na PMF-u u Kragujevcu.

Tribina će se održati u četvrtak, 31. marta u 18 sati u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu. Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu pokrenuo je ciklus tribina Korifeji Univerziteta u Kragujevcu posvećen sećanju na istaknute naučnike i profesore koji su dali doprinos razvoju Univerziteta u Kragujevcu.

Prva tribina bila je posvećena prof. dr Dušanu Simiću (1928-2008), rektoru, dekanu i profesoru Mašinskog fakulteta u Kragujevcu, a druga tribina biće posvećena dr Vladimiru Veljoviću (Drača kod Kragujevca, 1923 – Kragujevac 1997), biologu, profesoru Prirodno-matematičkog fakulteta u Kragujevcu i upravniku Instituta za biologiju.

Učestvuju: akademik Miloš Đuran i profesori sa PMF: prof. dr Gorica Đelić, prof. dr Aca Marković i prof. dr Milan Stanković, šef Instituta za biologiju i ekologiju.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži