Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija USUDI SE DA POSTIGNEŠ VIŠE I POSTANI DEO PEPSICO TIMA
 
 

USUDI SE DA POSTIGNEŠ VIŠE I POSTANI DEO PEPSICO TIMA

Kompanija PepsiCo i ove godine pokreće globalni program kako bi pronašla nove mlade koleginice i kolege koji će biti deo inovacija u industriji hrane i pića, i dobiti priliku za dvogodišnji rad u ovom timu.

 

Kompanija PepsiCo pokreće i ove godine, 4. put za redom globalni izazov za studente i diplomce „Dare To Do More“ (Usudi se da postigneš više). Cilj ovog programa je da najbolji kandidati iskoriste svoja znanja i budu inovatori u industriji hrane i pića, ali i da nastave da se razvijaju i stiču iskustvo u kompaniji PepsiCo. U okviru programa kompanija je u potrazi za dva kandidata koja će biti angažovana na pozicijama u sektoru komercijalnih finansija i u inženjerskom timu u fabrici Marbo Product u Magliću.

Kompanija PepsiCo, prepoznatljiva po svetski poznatim brendovima poput PepsiMAX, Doritos, Lay’s, Quaker i Tropicana, kao i lokalnim brendovima poput Chipsy, Clipsy, Pardon i Gud, ove godine startuje program namenjen studentima i diplomcima iz evropskih zemalja koji imaju do tri godine radnog iskustva sa ciljem da primene ali ujedno i unaprede svoje preduzetničke veštine. Program „Dare to do more“ je takmičarskog karaktera i sastoji se iz nekoliko faza: studija slučaja, intervju, program mentorstva i veliko finale.

Kroz studiju slučaja, učesnici imaju za zadatak da osmisle najkreativnije rešenje i najbolji će biti intervjuisani za neku od otvorenih pozicija. Najinovativnija rešenja će biti prezentovana stručnjacima naše kompanije na velikom online finalu i ući će u izbor za zanimljive i vredne nagrade. Ove godine, u skladu sa COVID-19 situacijom, program je u potpunosti organizovan onlajn, što je doprinelo tome da se prošire kapaciteti, a to je rezultiralo rastom prijava na program za čak 150% u odnosu na prethodnu godinu.

Osim ovog takmičarskog dela, najbolji studenti i diplomci iz Srbije imaće priliku da se priključe PepsiCo timu u trajanju od 2 godine i tako steknu iskustvo u ovoj globalnoj kompaniji.

„Kroz program „Dare To Do More“ primićemo dva kandidata na otvorene pozicije u sektoru komercijalnih finansija u Beogradu i našem timu inženjera u fabrici u Magliću. Ideja je da ih kroz dvogodišnji program izgradimo u buduće menadžere koji će biti spremni da preuzmu kompleksne zadatke i budu pravi ambasadori naše kompanije. Trudimo se da uspešno negujemo inicijative i sprovodimo projekte koji za cilj imaju promociju naše kompanije kao jednog od najpoželjnijeg poslodavca“, zaključila je Sanja Miladinović, Talent Aqusition menadžer u kompaniji PepsiCo.

U ovoj sezoni, na virtuelno organizovanom evropskom finalu, odabrani kandidati takmičiće se za tri glavne dodatne nagrade. Kandidati će takođe imati ekskluzivnu priliku da, putem WhatsApp Business aplikacije komuniciraju sa posebno kreiranim likom Motivator Max-om. Ovaj virtuelni mentor kandidatima će pružati dodatnu motivaciju, usmeravati ih i odgovarati na sva njihova pitanja.

Od prvog lansiranja „Dare To Do More“ izazova u Srbiji, od ukupno devet polaznika ovog globalnog programa njih osmoro trenutno gradi svoju karijeru na različitim pozicijama u kompaniji PepsiCo. „Dare To Do More“ takmičenje traje od 1. do 17. juna, a svi zainteresovani studenti i diplomci mogu pronaći više informacija na veb sajtu daretodomore.pepsico.com.

 

PepsiCo Zapadni Balkan

Tokom 13 godina svog poslovanja na tržištu Srbije i regiona, nakon akvizicije Marbo Producta, kompanija PepsiCo je investirala u nove proizvodne linije, povećanje kapaciteta i proširenje portfolija, uslove rada i zaposlene, kao i platforme za zaštitu životne sredine. PepsiCo Zapadni Balkan se izdvojio kao jedan od najznačajnijih proizvođača slanih grickalica u Srbiji i regionu i to sa proizvodima Chipsy, Clipsy, Pardon i Gud koji spadaju u omiljene brendove celog regiona i koji su postali deo globalnog PepsiCo portfolija. Lokalni portfolio su proteklih godina obogatili i svetski poznati PepsiCo brendovi: ovsene pahuljice Quaker i najpoznatiji tortilja čips – čuveni Doritos. Proizvodnja se odvija u dve fabrike – u Magliću kod Bačkog Petrovca i u Laktašima kod Banja Luke, dok prihod od prodaje i obim izvoza pokazuju rast iz godine u godinu. Pored investicija u proizvodnju i najviših standarda kvaliteta i bezbednosti hrane, posebna pažnja je posvećena ljudima, njihovoj edukaciji i osnaživanju. Zahvaljujući kontinuiranim unapređenjima uslova rada kompanija je već pet godina zaredom dobitnik priznanja Top Employer za poslovanje u Srbiji, i dva puta zaredom u Bosni i Hercegovini. Rezultati poslovne filozofije vidljivi su kroz odgovorno poslovanje i saradnju s domaćim partnerima i dobavljačima, kao i brojne inicijative za lokalnu zajednicu i zaštitu životne sredine kroz primenu savremenih tehnologija za smanjenje emisije C02, smanjenje potrošnje električne energije i vode, kao i povećanje % reciklažnog otpada. Za više informacija posetite www.pepsico.rs.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži