Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Snažna posvećenost: Leoni svečano otvorio već četvrtu fabriku u Srbiji
 
 

Snažna posvećenost: Leoni svečano otvorio već četvrtu fabriku u Srbiji

Leoni, globalni dobavljač proizvoda i rešenja za upravljanje energijom i podacima u automobilskom sektoru i drugim industrijama svečano je otvorio svoju četvrtu i najveću fabriku Srbiji, u gradu Kraljevu.

 

Svečanosti je prisustvovao i predsednik Republike Srbije gospodin Aleksandar Vučić i gradonačelnik Kraljeva gospodin Predrag Terzić.

Ovaj pogon nije samo najveća Leoni fabrika u Srbiji. U svom punom kapacitetu, zapošljavaće i najveći broj ljudi (do 5.000 do kraja 2023. godine), što kompaniju čini najvećim privatnim industrijskim poslodavacem u Srbiji. Leoni je do sada uložio više od 50 miliona EUR u izgradnju i opremu svog novog proizvodnog pogona.

Ovaj objekat predstavlja prvu novoizgrađenu fabriku u periodu od skoro 30 godina na teritoriji Kraljeva i očekuje se da će značajno doprineti smanjenju stope nezaposlenosti, povećati životni standard u toj regiji i ubrzati njen razvoj.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži