Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Nectar Line kompanija startovala svoj moderni Web Shop za prodaju meda
 
 

Nectar Line kompanija startovala svoj moderni Web Shop za prodaju meda

Nectar Line kompanija iz Kragujevca u saradnji sa MC Group mediskom grupacijom, pokrenula je novu modernu WEB Shop platformu za prodaju svog brendiranog meda. MC Group i Nektar Line nastaviće saradnju na razvoju brenda Nektar Line, povećanju prodaje i boljoj poziciji kompanije u zemljama u regionu, a dugoročniji cilj su Nemačka, Austrija i ostala tržišta zemlja zapadne Evrope.

 

Slatka priča sa dugom porodičnom tradicijom, u mirnom okruženju sela Drača, iznedrila je savršenu recepturu i sofisticirani proizvodni lanac kvalitetnih i ukusnih pčelinjih proizvoda. Med predstavlja tečno zlato uz pomoć koga je preduzetnica Jelena Ivović uspela da lansira na tržište proizvode Nectar Line-a. Potreba da tržištu ponude nešto ukusno i slatko, a sa druge strane kvalitetne i zdrave proizvode koji će zadovoljiti sve potrebe potrošača, predstavlja jasnu misiju Nectar Line-a.

Već 74 godine, tri generacije porodice Ivović prenose male tajne, brojne procedure, znanje i veštine koje su porebne kako bi se iz prirode izvukao ovaj dragoceni lek. Metode proizvodnje meda su unapredili i prilagodili savremenim uslovima u industriji. Poseduju 900 košnica i 10 pčelinjaka u okolini Kragujevca. Sve njihove košnice registrovane su od strane Uprave za Veterinu Srbije i poseduju sve analize o ispravnosti i energetskoj vrednosti. Livadski med, Bagremov med, Suncokretov med, Perga, Med sa polenom i Propolis su samo neki od prozivoda koje nudi ova kompanija.

Nectar Line ističe da im je važna transparentnost u poslovanju, da kupac zna u šta ulaže deo kućnog budžeta i šta tačno konzumira. Zadivljenost načinom na koji jedan kontakt pčele sa cvetom rezultuje kreiranjem slatkog savršenstva je ono što njihovu ljubav prema poslu dodatno jača kako bi ova medna priča bila još uspešnija.

Proizvodi Nectar Line-a mogu se pronaći širom Srbije u Kragujevcu, Beogradu, Čačku, Novom Sadu i Gornjem Milanovcu, ali i u inostranstvu. Takođe, ceo asortiman pčelinjih proizvoda, ljubitelji slatkih zalogaja mogu poručiti i online putem moderne platforme – Web shop-a na adresi : www.nectarline.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži