Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Prvi međunarodni književni konkurs pod nazivom PESMOM PROTIV BOMBI
 
 

Prvi međunarodni književni konkurs pod nazivom PESMOM PROTIV BOMBI

UDRUŽENjE PISACA KRAGUJEVCA poziva zainteresovane autore da pošalju svoje radove na Prvi međunarodni književni konkurs pod nazivom PESMOM PROTIV BOMBI.

Svaki učesnik može poslati 2 pesme napisane ćirilicom, u Wordu Times New Roman, veličina slova 12, sa ne više od 28 stihova. Pesme obavezno označiti šifrom, a u drugom kovertu rešenje šifre: ime i prezime, puna adresa, e-mail, kraću biografiju. Radovi će biti štampani u Zborniku. Učešće od 600 dinara je obavezno. Uplatiti na žiro-račun: 150 – 12746 – 21 UPK Konkurs traje do 10. marta 2021. godine.

Pesnička manifestacija PESMOM PROTIV BOMBI održaće se 24. 03. 2021. godine u Kragujevcu. Toga dana biće uručen zbornik. Učesnicima van Kragujevca zbornik šaljemo poštom.

Dodatne informacije na telefone: +381 60 347 63 44 ili 064 1258976.

Pesme slati isključivo u elektronskom obliku na e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Za pesme koje pesnici pošalju na konkurs ne mogu tražiti novčanu naknadu za njihovo publikovanje tako da mogu biti objavljene u Zborniku.

Predsednik Udruženja Pisaca Kragujevca: Radenko Bjelanović

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži